4 Ekim 2009 Pazar

marsel'in rakibi gael monfils


marsel japonya açık önelemelerindeki iki maçını da kazanarak tokyo'da ana tabloya yerleşti ve rakibi gael monfils oldu.. del potro'dan sonra çıkabilecek en zor isimle eşleşti.. eşleşmesi muhtemel diğer isimler del potro, stepanek ve israilli dudi sela'ydı.. isviçreli ballı chiudinelli yine kolay rakibe geldi..

monfils marsel'in karşılaşacağı sıralamadaki en yüksek tenisçi.. daha önce 40 numaradaki benjamin becker ile karşılaşıp geçmeyi başarmıştı.. monfils 13 numara.. ama istikrarsız bir oyuncu.. bildiğiniz gibi kendini oradan oraya atıp sakatlaması ile meşhur..

return oyunu marsel.. return oyunu..

kalbimi kırmaya devam eden ernests gulbis de ana tablo gördü, rakibi radek stepanek.. bence stepanek'in 2 hafta önce davis cup'ta oynadığı ivo karlovic maçının yorgunluğu hala üzerindedir eheh.. bunu yen bari ernie!

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP