8 Ekim 2009 Perşembe

haber turu: brisbane, şangay, fed cup

avustralya açık öncesi turnuvalardan brisbane'de müadele edecek isimler yavaş yavaş açıklanıyor..
kadınlarda açıklanan ilk isimler: ana ivanovic, kim clijsters ve jelena dokic..
erkeklerde ise şimdilik andy roddick, gael monfils ve james blake'in geleceği belirtildi..
turnuva 3 ocak'ta başlıyor..



justine henin 2010'da döneceği turda ilk olarak brisbane international'da mücadele etmek istediğini açıkladı.. bunun için organizatörler ile görüşmeye başlanmış.. organizatörler de clijsters ile birlikte henin'i de misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını, iki comeback queen'in turnuvaya çok şey katacağını söyledi..

bu hafta tokyo'da düzenlenen turnuvadan çekilen andy murray haftaya gerçekleştirilecek olan shangai masters'tan da çekildiğini açıkladı.. bileğindeki sakatlık geçmemiş ve doktorlar 2-3 hafta daha dinlenmesinin iyi olacağını söylemişler.. bu gidişle sezon bitmeden andy murray 3 numaradaki yerini djokovic'e bırakacak gibi duruyor.. hatta del potro bile bu haftaki gibi saçmalamazsa onu geçebilir.. sezon sonu turnuvasına katılabilecek durumda ama murray..

serena williams eğer doha'daki sezon sonu turnuvasından sonra yürümeye mecali kalırsa kesinlikle italya karşısında fed cup finalinde oynamak istediğini belirtti bugünkü petrova yenilgisinin ardından yaptığı basın toplantısında..

jelena dokic'in babası 15 ay hapis cezası almıştı.. dokic geçen hafta bir itf kazanınca babası yine bu başarıyı gölgeleyip kızının hayatını zehir etmek için hapisanede açlık grevine başladı.. üzülüyorum jelena için..

davis cup finali için aday şehirler ikiye indi.. valencia veya barselona'da oyanancak final eşleşmeleri.. malaga ve tenerife itf tarafından reddedildi.. karar cumartesi günü açıklanacak.. büyük ihtimalle 2000 finalinin oynadığı barselona'da yapılacak yine organizasyon..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP