5 Ekim 2009 Pazartesi

hernandez'in garip sevinci

daniel köllerer'i hatırlarsınız.. amerika açık 2009'da del potro karşısında yaptığı şaklabanlıklarla bazılarının kalbini benim de dahil olduğum bazılarının ise nefretini kazanmış bir adam.. tenis oynamaya değil seyirciye komiklikler yapmak için korta çıkmış bir adamdı işte.. ilk defa canlı izlemiştim orada.. bi daha da oturup izlemem zaten..

oscar hernandez'e de artık maç içinde neler yapmışsa maçtan sonra aşağıdaki şekilde seviniyor hernandez.. biraz efemine bir seviniş tarzı ama köllerer'i bu haklar anca..



"benimle konuşma, benimle konuşma.. evine git.."
hahahah..

2 yorum:

Adsız,  5 Ekim 2009 21:26  

gerşekten de süpermiş :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP