24 Ekim 2009 Cumartesi

marsel ilhan bu hafta st. petersburg'da

marsel bu hafta st. petersburg'da mücadele edecek.. ön eleme tablosunda 3 numaralı seribaşı.. yine 3 maç kazanması lazım ana tablo için.. stockholm'deki gibi bir kaza istemiyoruz bu hafta.. hiçbiri yenemeyeceği tenisçi değil.. zaten sıralamada hepsinden yüksek.. tablo şöyle (üzerine tıklayınca kocaman oluyor hem de ayrı pencerede açılıyor, teknoloji..) :

3 yorum:

Russell 24 Ekim 2009 11:17  

aynen.. bu sefer kalması lazım anatabloya.. stockholm'deki mağlubiyet "kaza" olmaktan çıkacak yoksa.. 2 ay önceye geri dönmeyelim.. haydi marsel..

Russell 24 Ekim 2009 14:00  

gitti maç.. 6-3, 7-6.. maalesef.. ikinci sette marsel 5-4 gerideyken ve ilyaev maç için servis atarken, servisi kırdı marsel 5-5 yaptı durumu ama hemen arkasından tekrar servisini kırdırdı.. sonra 0'a karşı yine servis kırdı, tiebreak'e götürdü maçı..

inanılmaz bir tiebreak oynandı.. marsel 4 tane set puanı kaçırdı, ki 2'si kendi servisindeydi.. 2 tane maç puanı kurtardı, ki 1'i rakibin kendi servisindeydi.. sonunda 12-11'de marsel kendi servisini alamayınca tiebreak'i 13-11'le kaybetti..

onur 24 Ekim 2009 14:04  

teşekkürler russell ben takip edemedim.. çok kötü oldu bu.. istikrar demiştik her şeyden önce.. üst üste ana tablo demiştik.. ana tabloda maç kazanmasa bile ana tablo alışkanlığı lazım demiştik.. toparlan marsel, sana ihtiyacımız var.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP