18 Ekim 2009 Pazar

42. hafta: stockholm ve luxembourg

marsel'in de ana tablo için mücadele ettiği if stockholm'de robin söderling 1 numaralı seribaşı.. kendi evindeki turnuvada en büyük favori.. tommy haas ve juan carlos ferrero veteranlar olarak boy gösteriyorlar..

marsel elemelerin ilk turunda isveçli rakibini 7-5/6-3 ile geçti.. ikinci turdaki rakibi finlandiya'dan henri kontinen.. marsel ana tabloya çıkmayı başarırsa robin söderling'in rakibi olmak dışında yerleşebileceği yerler muazzam.. iki elemelerden gelen oyuncu birbiri ile eşleşecek.. onun dışında andreas beck ve thomaz belluci'nin rakibi olacak elemelerden gelenler.. yani marsel eğer dünyanın en şanssız adamı değilse ilk turu da geçecektir.. eğer ki o iki qualifier'ın eşleştiği yere düşerse ikinci turu da geçebilir ana tablo'yu inceleyin..

eleme tablosu
stockholm ana tablo
pazar günü eleme programı

lüksemburg'da ise wta'in son hafta turnuvlarından bir diğeri var.. linz'dekine çok benzer kadro üzerine wozniacki ve clijsters da eklenmiş şekilde.. lisicki kısa bir aradan sonra tekrar kortlarda..

ilk tur eşlemelerinden en acımasızı şüphesiz ki wozniacki ile oudin arasındaki eşleşme olacak.. oudin geçtiğimiz haftalarda iki hafta üst üste elemeleri geçemeyip ana tablo görememişti.. matrix'teki küçük bir dalgalanma, şöhrete alışamamak olarak yorumluyorum ben bunu.. burada da devam edebilir..

luxembourg ana tablo

3 yorum:

Russell 18 Ekim 2009 17:28  

ilk seti 7-5 kaybetti marsel.. kontinen'in servis performansı inanılmaz.. bu kez olmayacak gibi..

Russell 18 Ekim 2009 17:53  

evet.. 7-5 ve 6-1'le kaybetti.. yazık..

Spooky 18 Ekim 2009 20:53  

oudin'in seviyesi ne? tamam, Amerika Açık'ta acayip bir oudin izledik. gelecek vadeden, yetenekli bir tenisçi.

PR mı yordu yoksa yanılsama Amerika Açık mıydı?
Nasıl anlayacağız.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP