18 Ekim 2009 Pazar

41. haftanın şampiyonları: kolya, yanina, stosur

nikolay davydenko d. rafael nadal 7-5/6-3

kolya iki hafta önce malezya'da kazanmıştı.. finallerde bir anda kimlik değiştiriyor ve harika oynamaya başlıyor.. 23. tekler finalinde 18. şampiyonluğuna ulaştı..

“I’ve only lost five (career) finals and that was my 18th win. In finals I can play well but I need to get to the finals.”

yanina wickmayer d. petra kvitova 6-3/6-4

wickmayer'in ikinci şampiyonluğu.. bu sene estoril'de gülmüştü belçikalı genç raket.. kvitova ise bu sezonki ikinci finalinden yenik ayrılan taraf oldu.. ilk finalinde hobart'ta şampiyon olmuştu çek raket.. wickmayer amerika açık'ta da kvitova'yı yenmişti bu sene..

“I am so happy I pulled this one through. It was a tough match against Petra, who has done so well here all week.”

samanta stosur d. francesca schiavone 7-5/6-1

stosur'un ilk tekler şampiyonluğu bu.. daha önce 5 kez final oynamış ve hepsini kaybetmişti.. en son bu sene los angeles'ta finalde pennetta'ya mağlup olarak korttan boynu bükük ayrılmıştı..

"I’m very, very pleased to win my first title after losing five previous finals. It has been a personal goal for a while, so I am glad to have achieved that and it’s the perfect way to finish my year in singles,"

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP