28 Temmuz 2009 Salı

love game 1 yaşında

tam 1 sene önce bugün sadece tenis yazılan, konuşulan ve tartışılan bir blog düşüncesi ile bu siteyi açtığımda 1-2 hafta yazarım sonra bütün hevesim kaçar diye o kadar çok korkuyordum ki anlatamam.. ama olmadı.. tenis sevgisi buna engel oldu.. araya koskocaman bir 5 ay askerlik girdi.. bu süre içinde de tekrar eski momentumumu yakalayamacağım diye çok korkmuştum.. bunun da üstesinden geldiğimi düşünüyorum.. bir sene içerisinde 7 ay aktif kaldı love game.. 7 ay içerisinde 312 kayıt girmişim.. ay başına 45, gün başına 1,5 kayıt eder.. az bir sayı benim gözümde.. daha iyiye ulaşmak için çabalamaya devam edeceğim..

yeri geldi bazılarınız "ne saçmalamış lan bu yine" dediniz, güldünüz, dalga geçtiniz; yeri geldi bazılarınız "aa bu sefer güzel yazmış, helal olsun" dediniz; yeri geldi bazılarınız benim yüzümden iddaa'da kaybettiniz.. siz değerli tenisseverler ve yorumlarınız ile bu blog daha güzel.. hep ziyarete gelin lütfen.. birlikte nice senelere..

3 yorum:

Spooky 28 Temmuz 2009 11:26  

ben son iki haftasına yetiştim :)
haha
aslında çok önceden denk gelmiştim de unutmuşum bunu anladım. RSS sağolsun her an burdayım artık.

Homer da iyi olmuş.
Nice senelere.

Russell 28 Temmuz 2009 13:57  

gulbis şampiyonluk görene kadar yazmaya devam etsen bile yeter.. :)

Unknown 30 Temmuz 2009 14:43  

tebrik ederim.internet'e girdiğim zamanlarda düzenli olarak açtığım 3-4 siteden biri.yorumlarınızı severek okuyorum.bu blog gerçekten çok güzel.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP