26 Temmuz 2009 Pazar

30. hafta turnuvaları

30. haftada wta stanford ve istanbul'da, atp ise gstaad, umag ve los angeles'ta.. bu postu girdiğim saatte diğer bütün turnuvaların ana tablolarına ulaşabilirken dibimdeki istnabul cup'ın ana tablosuna ulaşamadım.. hiçbir yerde yok saat 15:00 itibariyle.. çok garip..

stanford ana tablo
şarapova'nın petrova yakınlaşması roland garros ve wimbledon'dan sonra da devam ediyor.. masha amerika'daki özel bir turnuvada (world team tennis) oynadığı maçlardan sonra yüzde 100 hazırım diye açıklama yapmıştı.. benim bildiğim "yüzde 100 hazır şarapova" amerika açık'ı kazanır.. çeyrek finale kadar çıkarsa burada karşısına venus çıkıyor.. yüzde 100 şarapova williamsları donunda sallar.. bakalım göreceğiz.. ilk turdaki cibulkova - stosur eşleşmesi çok güzel.. gençlerden lisicki çok iyi bi kura çekmiş.. cirstea ise ilk turda radwanska ile oynayacak.. radwanska geçen sene istanbul cup'ı kazanmıştı.. bunu korumak yerine stanford'u tercih etti..

gstaad ana tablo

isviçre'de evsahibi wawrinka 1 numaralı seribaşı.. son şampiyon victor hanescu burada.. yükselişteki rumen tenisinin en önde gelen temsilcisi.. bayanlarda cirstea, niculescu, olaru, gallovits ile birlikte romanya'nın adını daha çok duyuracaklar.. hanescu ilk turda ivo minar ile oynayacak.. gaston gaudio wild card almış.. en son roland garros 2009 ilk turunda radek stepanek'e yenilmişti 2004 rg şampiyonu arjantinli..

umag ana tablo
marin cilic'i göremedim çok ilginç.. bu hafta hamburg'ta coşan ve yarı final gören cuevas, roland garros'ta coşan ve çeyrek final gören jcf mücadele edecekler burada.. e toprak kort olunca bir sürü ispanyol hücum ediyor üstüne.. son şampiyon fernando verdasco yok bu sene..

los angeles ana tablo
amerikalılar çoğunlukta tabi ki.. robby ginepri indianapolis'te final oynayacağı için elemeleri direkt atlatıp ana tabloya yazmışlar ismini.. indianapolis'te ilk turda elenen ancak çiftlerde tursunov ile finalde şampiyonluk mücadelesi verecek oln gulbis'in rakibi kolay bu sefer.. marat safin de son demlerinde.. ginepri ile oynayacak ilk turda.. indianapolis'teki diğer tekler finalisti sam querrey ise istomin ile mücadele edecek ilk turda.. son şampiyon jm del potro yok..

saat 15:30 oldu ve istanbul cup ana tablosuna ulaştık..

istanbul ana tablo
tablonun üst tarafı çok kötü olmuş.. gençler ve gelecek vaadedenler hep bir arada: voegele, hercog, shvedova, arantxa rus.. bu arada arantxa rus bir ara gelmiyor diye öylesine korktum ki anlatamam.. ilk turda pemra özgen ile oynuyor hollandalı.. haydi bakalım.. petra martic gelmemiş ama ayıp etmiş..

2 yorum:

Yunus Dilber 26 Temmuz 2009 18:29  

Sharapova konusundaki yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum. :D

Stanford,Los Angeles ve Toronto'ya katılacakmış.En az 2'sini kazansa da şu Musti'nin yakın zamanda dilime dolanan ''Senden öncekiler demo'' kelamını Maria için etsem hiç de fena olmayacak.

Ama %100 hazır olsa bile maç eksiği çok. :(

brokoli 26 Temmuz 2009 19:29  

ben sharapova hakkındaki yorumlara kısmen katılıyorum eğer gerçekten %100 hazırsa sharapova her turnuvayı kazanabilecek potansiyeldedir ve wta nın buna ihtiyacı var...%100 bir sharapova williamsları donunda sallayabilir :))) buna da kısmen katılabilirim ama ben kendimce buna ek yapıyım %100 sharapovanın karşısındaki williams(venus serena farketmez ki serenayı hiç sevmem) %100 bir williams olursa sallanan kişi malesef ki sharapova olur :))))

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP