24 Haziran 2009 Çarşamba

röportajlardan alıntılar 2

s: bunun senin için harika bir yıl olmadığını söylersek yanılmış olur muyuz?
ernests gulbis: hayır, şimdiye kadar çok kötü bir yıldı. ama defalarca kez böyle olacağını bildiğimi söyledim çünkü her şeyden daha çok fiziksel çalışmalar yaptım ve durum böyle olunca yeni kaslara adapte olabilmek için bir kaç aya ihtiyacınız oluyor. koordinasyonu kaybediyorsunuz ama bence doğru yoldayım.

s: en yüksek derecen 38.lik. şimdi 74'tesin. bu yılın sonunda kendini nerede görüyorsun?
ernests gulbis: ilk 10 (gülüyor). ilk 10'da olmak isterim.

-----

s: bu hafta twitter'da çok takıldın. en fazla 140 karakterle bugünkü performansını nasıl özetlerdin?
andy roddick: özetlemezdim. (erdener abi?)

-----

s: bir röportajda pat cash sana sıkıcı dedi ve çok sıradan bir sesin olduğunu söyledi. buna bir cevabın var mı?
andy murray: umrumda değil açıkçası. yani, sesimin ilginç olduğunu düşünmüyorum ama yani olması da gerekmiyor zaten. tenisimin konuşmasına izin veriyorum, bence tenisim heyecan verici olan..

-----

s: daha sen doğmadan wimbledon'da oynamış olması (kimiko date'nin) nasıl bir duygu?
caroline wozniacki: hala geri dönüp bu seviyede oynayabilmesi inanılmaz. ve bence formu çok iyi, gerçekten çok etkilendim.

s: peki sen burada, 2. röportaj odasında otururken onun ana odada oturması garip değil mi? (gazetecilerin hepsi mi böyle arkadaş)
caroline wozniacki: hayır.

s: senin için bir sorun değil mi?
caroline wozniacki: hayır. onca yıldan sonra gelip çok iyi bir çıkardı, ilginin ona olması doğal. bu yüzden bence bir sorun yok.

-----
s: neden 12 yıl sonra tekrar geri döndüğünü söyler misin?
kimiko date-krumm: evet, kocamdır nedeni. kendisi bir araba yarışcısı ve sporu ve tenisi çok sever. mücadelecidir. evlendilten sonra hep tura geri dönmemi söylerdi. "tenisi seversin, hala fitsin yapabilirsin, sadece tadını çıkar, kaybedecek bir şeyin yok" derdi.

-----

s: arjantin'de hiç çim kort yok değil mi? daha çok kriket sahası gibi mi?
juan martin del potro: çimde oynamak arjantin için çok yeni bir şey. 2 ya da 3 çim kortumuz var ama onlar da antreman yapabileceğimiz kadar iyiler.

-----

s: insanlar geriye bakıp "iki grand slam kazandı, bu harika ama adam beklenilenden daha azını başardı" diyorlar. sence haklılar mı?
marat safin: biliyor musunuz, bu teniste eskiden beri vardır, herkes kapasitesinin altındadır. herkes. agassi 15 grand slam kazanmalıydı, sampras 20. federer'in bile şu an 25 grand slam şampiyonluğu olmalıydı. ne dediğimi anlıyor musunuz? sanki herkes kapasitesinin altında, herkes daha iyisini yapabilir.

------

ve bugün maç içinden bir diyalog.. arnaud clement ile hakem arasında..

clement: challange!
10 saniye sonra
hakem : itiraz mı ediyorsunuz?
clement: evet..
hakem : şaka yapıyorsunuz sanmıştım..
[clement haklı çıkar]

-----

ve günün sözü

robert kendrick: murray'i yenersem korta süperman kostümü ile çıkacağım.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP