13 Haziran 2009 Cumartesi

roddick'e nazar değmesi


iki post önce roddick'in o muhteşem mi muhteşem pembe yanar dönerli şapkasını görmüştük.. sanırım gözünüz kaldı ki andy roddick bugün londra'daki aegon şampiyonası yarı final maçında bileğini burktu ve maçı yarım bıraktı.. formu iyiyken wimbledon'ı da tehlikeye soktu..

james blake'in aşırttığı topa koşup bacak arasından vurduktan sonra hızını alamayıp branda ile çim kort arasındaki alçak zemine geldi ayağı ve burkuldu.. 4 oyun daha oynayabilen roddick sonra dayanamayarak maçı bıraktı.. james blake finalde andy murray ile oynayacak..





almanya'da halle'de düzenlenen gerry weber open'da ise tommy haas ile novak djokovic finalde karşılaşacaklar..

bayanlarda bugün birmingham'da aegon classics yarı finalleri vardı.. maria sharapova na li'ye elendi.. sania mirza da rybarikova'ya..

3 yorum:

Conquistador 14 Haziran 2009 14:55  

pembe kimseye yaramıyor şu zamanda:)

onur 14 Haziran 2009 15:26  

önemli bir şeyi yokmuş.. haftaya iyileşir.. :)

Game & Set & Match 14 Haziran 2009 19:04  

final maçını eurosport'un vermemesine şaşırdım.. 1 hafta boyunca full time takip ettikten sonra üzüldüm de biraz tabii..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP