13 Eylül 2008 Cumartesi

romanya açık yarı finalleri

richard gasquet - carlos moya
jose acasuso - gilles simon

bu turnuvada ernests gulbis'in ilk turda yenilmesi beni şaşırttı.. rus gabashvili'ye 3 set sonucu boyun eğdi gulbis.. o gabashvili de çeyrek finale kadar çıktı ancak turnuvanın 1 numaralı seribaşı richard gasquet'ye (bu adamda fikret kuşkan bakışı var) yenildi.. gasquet'nin rakibi deneyimli ispanyol carlos moya.. moya ispanyolların savaşından galip çıkarak yarı finale adını yazdırdı.. sırasıyla alberto martin, pablo andujar ve guillermo garica-lopez'i yendi moya.. garcia-lopez de ikinci turda nicolas almagro'yu yenmişti.. böylece tablonun o kısmındaki 5 ispanyoldan kazanan en yaşlıları moya oldu..

tablonun altında ise ispanyol ivan navarro'yu çeyrek finalde yenen jose acasuso ile ispanyol albert montanes'i ikinci turda yenen gilles simon karşılaşacaklar yarı finalin diğer ayağında.. jose acasuso ikinci turda az önceki postta adı geçen vatandaşı martin vassallo arguello'yu geçmişti.. ivan navarro ise ilk turda paul-henri mathieu'yu yenmişti.. merak ediyorum mathieu bu kadar düştükten sonra toparlanabilecek mi?

fransız finali olması büyük ihtimal.. ama ben çok yanılan bi adamım..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP