8 Eylül 2008 Pazartesi

bu hafta wta pasifikte, atp toprakta

sezonun son grand slamini geride bıraktık bırakacakken wta ve atp tour şampiyonaları da devam ediyor.. bu hafta erkeklerde mücadele romanya'da, bükreş'te.. bayanlar ise pasifik mücadelesi başlıyor endonezya'da..

romanya açık 16. kez düzenleniyor.. bir toprak kort turnuvası.. ilk şampiyonu goran ivanisevic, geçen seneki şampiyonu ise gilles simon.. bu seneki katılımlara baktığımızda kalbur üstü isimler görüyoruz.. gilles simon şampiyonluğunu ve puanlarını korumak için yeniden burada.. yine fransızlar richard gasquet ve paul-henri mathieu, ispanyollar nicolas almagro ve carlos moya, yükselişteki genç letonyalı ernests gulbis, daha önce bu turnuvayı kazanmış olan arjantinli jose acasuso ve romanya'nın umudu victor hanescu da mücadele edecekler arasında.. hanescu bu şampiyonayı teklerde kazanan ilk romen olmak için çabalayacak..

turnuva resmi sitesi
ana tablo

commonwealth bank classic ise 94'ten bu yana düzenlenen bir sert zemin şampiyonası.. endonezya'nın surabaya kentinde yapılan ilk 4 yıldan sonra şampiyona malezya'ya taşındı.. 1999 ve 2000'de burada düzenlendikten sonra tekrar endonezya'ya ama bu sefer bali'ye döndü.. 2001 yılından beri de düzenli olarak burada yapılıyor.. son şampiyon lindsay davenport bu sene burada yok.. bali'de bu sene wta'in çok iyi isimlerini göremiyoruz zaten.. son 1 senedir düşüş içerisindeki, geçen senenin finalisti daniela hantuchova burada bulunan, sıralamadaki en yüksek isim.. amerika açık'ta çeyrek final gören flavia pennetta ve patty schynder, rus nadia petrova ve olimpiyatlardaki güzel oyunuyla kendini göstermiş li na.. istanbul cup 2008 yarıfinalisti akgül amanmuradova da yine burada bulunanlar arasında..

turnuva resmi sitesi
ana tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP