12 Eylül 2008 Cuma

bali'de yarı final öncesi

endonezya'nın bali şehrinde düzenlenen commenwealth bank tenis tırnuvasında yarı finaller belli oldu..

daniela hantuchova - tamira paszek
patty schnyder - nadia petrova

tam ilk 4 seribaşı da yarı finale çıkacak derken 3 numaralı seribaşı flavia pennetta ilk seti aldığı karşılaşmada tamira paszek'e yenildi.. geriden gelen genç avusturyalı ikinci seti 6-0 üçüncü seti de 6-2 ile aldı ve yarı finale çıkmayı başardı.. yarı finaldeki rakibi hantuchova ise tayvanlı chan yung-jan karşısında bir set verdi.. slovak raket ilk sette 4-0 öne geçmesine rağmen 19 yaşındaki tayvanlı direndi ve geri dönerek başa başbir maç çıkardı.. bulduğu 9 servis kırma puanının hepsinde servis kırmayı başaran hantuchova maçı kazandı.. ancak hantuchova kötü bir yıl geçiriyor.. stres kırığının etkisinden tam olarak kurtulamamış gibi.. finale paszek çıkar burdan 3 sette..

tablonun alt tarafında schiavone çeyrek finale kadar iyi getirdi ancak karşısında set bile alamadan kaybetti.. petrova henüz formunu tam olarak yakalamayanlardan.. aralıklı olarak iyi sonuçları var ancak arka arkaya iyi sonuçlar alamıyor.. yarı finalde nadia petrovapatty schynder ile oynayacak.. schynder polonyalı marta domachowska'yı 2 sette yenerek ulaştı finale.. buradan nadia petrova gelir gibi..

bu haftasonu fed cup finali heyecanı var hatırlatalım..

cumartesi
anabel medina garrigues (isp) - vera zvonareva (rus)
carla suarez-navarro (isp) - svetlana kuznetsova (rus)

pazar
anabel medina garrigues (isp) v svetlana kuznetsova (rus)
carla suarez-navarro (isp) v vera zvonareva (rus)
nuria llagostera vives / virginia ruano-pascual (isp) v elena vesnina / ekaterina makarova (rus)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP