10 Nisan 2011 Pazar

negatif yüklü iyon


Rumen tenisinin eski isimleinden Ion Tiriac hawk-eye'dan aldığı güçle tenisi değiştirme girişimlerine başladı. Hızlı  kort seven tenisçiler panikte!!!

Toprak kortta da Hawk-Eye olmasının gerekliliğinden dem vuran Madrid Masters'ın sahibi Tiriac, bununla yetinse yine iyi. Toplar daha büyük olsun, bütün kortlar mavi olsun istiyor. Daha yavaş tenis istiyor. Rumenlerin büyük çoğunluğu toprakçı zaten bunu biliyoruz, yavaş zemini seviyorlar. Çakkaaaall!

Mavi zeminin televizyondan daha iyi göründüğünü belirtip, "Madrid'de kortta 15 bin kişi varken televizyonu başından milyonlar izliyor" demiş.

Her şeyi anlarım da daha yavaş oyun daha çok izleyici kaybettirir. Bunu favori zemini toprak kort olan biri olarak söylüyorum.

Turnuvanın yeni kupasını da törenle gösterdi. 18 karatlık elmas kaplama altından bir garip heykel.
Tiriac leş ticaret oyunlarını tenise alet etmekten utanmayan bir isim. Bu yüzden saçmalıklarını dinlememek gerekir. Madrid'deki büyük ball-big-titted-mini-skirted-girl fikri de bundan çıkmıştı. O kapitalist ellerini tenisten çekmeli en kısa sürede. Yine de sert zeminli turnuvayı toprağa çeken (Ama Caja Magica güzel şimdi) bu dede nedeniyle seneye mavi toprakta koşan Nadal izleyebiliriz.

Feliciano Lopez ve Costa denemişler mavi toprağı ve onaylamamışlar.

2 yorum:

kirpi 10 Nisan 2011 01:22  

Ion yavaş kort istiyor da neden Madrid kortları betondan hallice?

Spooky 10 Nisan 2011 12:23  

tenis yavaşlamalı mı hızlanmalı mı?
det iz dı kuesçın.

ve ayrıca böyle adamlar tenise lazım.
spor eşittir ticaret artık. bunlar olmazsa kötü ticarete dönüşür iş, herkes kaybeder.

mühim olan bunların oyuna etkilerini en düşük seviyede tutmak.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP