29 Nisan 2011 Cuma

münih: erkekler kızlara özendi


Kadınlar yapar da erkekler boş durur mu? Geçen hafta Stuttgart'ta düzenlenen Porsche Cup'ta Alman kadın tenisçiler müthiş performans göstermişler ve çeyrek finale dört isim sokmuşlardı. Turnuvayı ise Anke Huber'den sonra ilk defa bir Alman, Julia Görges kazanmıştı.

Bu hafta erkeklerde Münih'te bir turnuva var. Rus Mikhail Youzhny ve İsviçreli Stan Wawrinka'nın ilk iki seribaşı olduğu turnuvada iki isim de çeyrek final göremedi. Albay ikinci turda Alman Petzschner'e mağlup olurken, Wawrinka daha ilk turda eskinin Bob Marley'si şimdinin Alman'ı Dustin Brown üç zorlu set sonucunda yenik düştü.

Ev sahibi üç tenisçi çeyrek finale kaldı. 5 numaralı seribaşı Mayer ve 8 numaralı seribaşı Kohlschreiber son sekiz raket arasına isimlerini yazdırarak Petzschner'in yanına katıldılar. Yeni nesil Federer diye şişirilen Grigor Dimitrov da en sonunda bir şeyler göstermeye başlayarak Marcos Baghdatis'i elede ve çeyrek finale yükseldi. İnanılmaz ama Nikolay Davydenko da çeyrek görenlerden.


Bu turnuvada da bir geri dönüş vardı. Tommy Haas çiftlerde Radek Stepanek ile partner oldu ama Aspelin/Hanley çiftine ilk turda boyun eğdiler.

Philipp Petzschner - Potito Starace
Grigor Dimitrov - Florian Mayer
Nikolay Davydenko - Marin Cilic
Philipp Kohlschreiber - Radek Stepanek

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP