30 Nisan 2011 Cumartesi

estoril: delpoooooooo


Estoril'de ise davullarla zurnalarla karşıladığım bir sonuç, bir sonuçtan da ötesi, artık Roland Garros şampiyonluğu için aday sayısının üçe çıktığının göstergesi benim adıma... Delpo, Söderling'i iki sette geçerek yarı finale yükseldi. Yanlış hatırlamıyorsam ikinci sette 4-1 gerideyken üç saatlik bir yağmur arası oldu. Dönüşte gelip 7-5 almış seti Wolverine.

Söderling nasıl sinirlenmiştir yağmura. Aslında kızmaması lazım. Yine yenilginin suçunu atacak bir şey çıktı en azından. Hiç olmadı sakattım falan diyor ya. Geçen hafta da Barcelona'da ilk maçında Dodisi gelmişti hatırlarsınız. Ondan yenilmişti.

Pablo Cuevas'a da laf ettik ya gitti benim çocuklardan birini yendi. Federer bana çok şey borçlu aslında siz bilmiyorsunuz. Diğer çeyrek final maçları yağmur nedeniyle oynanamadı.

Kadınlarda final belli: Kristina Barrois - Anabel Medina Garrigues

1 yorum:

kirpi 30 Nisan 2011 10:01  

Söderling'i günahım kadar sevmediğimi herkes bilir ama adam gerçekten sakatlanıyor. Şimdi de sakat değilse bile çok kötü oynuyor. Aldığı sonuçlardan da belli.

Fakat yine Roland Garros'da farklı bir adam olacak bence. Son 2 yıl görülen senaryonun aynısı gibi şu ana kadar gördüğüm. O zamanlar da RG'ye kadar kötüydü. Geçen sene kimse Söderling'i RG öncesi adam yerine koymuyordu, ama yine finale gitmişti.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP