29 Nisan 2011 Cuma

belgrad: djokovicgiller

Şu aralar performansımdan ben de utanıyorum. Gulbis gibi savsaklamaya başladım. Hoş değil. Bu hafta 512916 tane turnuva var.


Erkeklerde Djokovicgiller'in turnuvası olan Belgrad'da çeyrek finalistler belli. Ondan önce ilk iki tura bakalım. Hatta elemelere bakalım ve Marsel'in son maçında Süheyl ve Behzat'ın kayıp üçüzü Adrian'a yenilerek ana tabloya kalamadığını hatırlayalım. Lucky Loser (ki ben bunlara Red Kitler desem bundan sonra) sıralamasında ilk sırada olan Marsel kimse çekilmeyince kabuğuna çekilmek zorunda kaldı. Ama üç gün sonra anladık ki sakat sakat katılanlar varmış ana tabloda. Onları birazdan rencide edeceğim.

Marsel'i eleyen Edriyın ilk turu üç sette geçtikten sonra Novak ile eşleşti. Düşünsenize Marsel'in eşleştiğini dünya iki numarasıyla. Hayal kurmak bedava. 24 maçtır galip gelen Djokovic'in serisine son verdiğini düşünün. Omuzlara alınıp kortu terk ederken Edriyıııııın diye bağırdığını düşünün. Adrian dedik o hayaller dağıldı. Romanyalı tenisçi, Nole karşısında tutunamadı tabii.

John Isner, Juan Monaco ve Ernests Gulbis ilk turda elenen seribaşılardı. Ev sahibi Janko Tipsarevic ise Nishikori karşısında son set tie-break'ini sıfıra karşı alarak maçı kazandı. Somdev Devvarman bu seneki yükselişini burada çeyrek final görerek sürdürdü.

Belgrad'ın bütün bunların dışında önemi Gonzo'nun geri dönüş turnuvası olmasıydı. İlk turda Klizan'ı rahat geçti ancak ikinci turda Feli Lopez karşısında direnemedi. Ev sahibi raketlerden bir diğeri Viktor Trocki ise Marcel'e yenilirken sırtındaki ağrılardan da şikayetçiydi. Oynamayıp çekilse ne güzel bizim oğlan Red Kit olarak katılacaktı ana tabloya. Peh!

Novak Djokovic - Blaz Kavcic
Somdev Devvarman - Janko Tipsarevic
Feli Lopez - Albert Montanes
Filippo Volandri - Marcel Gronallers

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP