30 Nisan 2011 Cumartesi

hala madrid

Caja Magica'da bir hafta boyunca top döven raketlerin çıkardığı sesler duyulacak. Kadınlarda kura belli.

Kim Clijsters ve Williams kardeşler yok. 1 numarlaı seribaşı Wozniacki'nin çeyreğinde Safina, Görges, Pavlyuchenkova ve Stosur gibi isimler var. İlk iki turu rahat geçecekmiş gibi görünEn Caro, üçüncü turdan itibaren zorlanabilir.

Bu çeyrekte izlenesi eşleşmeler var. Görges - Kanepi ilk tur maçı mesela. Görges istim üstünde. Kanepi ise hiç de fena bir toprakçı değildir. Mesela Kimiko Teyze ile Hantuchova maçı var. Japon tenisçi döndüğünden beri dört kez karşılaştılar ve ilk üçünü Kimiko kazandı. Toprakta ilk defa oynayacaklar. Stosur ya da Pavlyuchenkova gelir buradan yarı finale.

İkinci çeyrek seribaşılar açısından en zorlusu desem yanılmam herhalde. Azarenka, Petkovic, Radwanska ve Jankovic. En ufak bir moral bozukluğunun ya da kötü kalkılan bir sabahın bile sonucu derinden etkileyebileceği eşleşmeler olur bu dördünün arasında. O yüzden bir şey demek güç. Ki seribaşı olmayan birkaç isim sayayı: Pennetta, Kirilenko, Jarka, Shvedova, Safarova ve son şampiyon Rezai.

Tablonun alt tarafına geçtiğimizde üçüncü çeyrekte seribaşılardan çok Ana Ivanovic dikkat çekiyor ve evren bu sefer Ana rahat bir turnuva geçirsin diye kıyak geçmiş sanki. Li Na ve Schiavone şu sıralar pek bir çöküşteler. Peer'in kırmızı topraktaki ilk turnuvası olacak bu yıl. Aslında serseri mayın gibi duran isimler var. Peng olsun, MJMS olsun... Sağlıklı bir Ana'nın yenemeyeceği isim yok ama yarı finale kadar.

Ve zorlu bir bölüm daha. İki numaralı seribaşı Vera'nın işi zor. Maria Sharapova da tüm iştahıyla karşısında olacak yarı finak yolunda. Cibulkova-Kuznetsova eşleşmesine dikkat.

Cumartesi'nin programı:
Manolo Santana (from 11.00hrs)
1. ATP: Marti vs. Ramírez Hidalgo
2. Patty Schnyder vs. Vera Zvonareva (NB 13.00hrs)
3. Victoria Azarenka vs. Vera Dushevina
4. Gisela Dulko vs. Samantha Stosur
5. Lourdes Domínguez Lino vs. Andrea Petkovic (NB 19.00hrs)
6. Dominika Cibulkova vs. Svetlana Kuznetsova

Arantxa Sánchez-Vicario (from 11.00hrs)
1. Simona Halep vs. Beatriz García Vidagany (Singles Q Final)
2. Petra Kvitova vs. Alexandra Dulgheru (NB 13.00hrs)
3. Agnieszka Radwanska vs. Yaroslava Shvedova
4. Maria Kirilenko vs. Jarmila Gajdosova
5. Agnes Szavay vs. Tsvetana Pironkova

Stadium 3 (from 11.00hrs)
1. ATP: Fognini vs. del Bonis
2. ATP: Muñoz-de la Nava vs. Kunitsyn
3. ATP: Alcaraz Ivorra vs. Andreev
4. Kops-Jones/Spears vs. Mattek-Sands/Shaughnessy
5. Anastasia Pavlyuchenkova vs. Zheng Jie

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP