30 Nisan 2011 Cumartesi

marsel ispanyolların arasında

Marsel Madrid Masters elemelerinde İspanyolların arasında kaldı. İlk turdaki rakibi Daniel Gimeno Traver. Bence yenemeyecek. Ama yenerse gelecek isim daha rahat. Ramirez Hidalgo - Marti maçının galibi olacak. Önemli olan ilk turu geçebilmek. Belgrad gibi düşük profilli turnuvada üç eleme olup da bir Masters turnuvasında iki eleme olması saçmalık zaten. Neyse.

Bizim oğlan geçen yıl Şanghay Masters ikinci eleme turunda set vermeden yenmişti Traver'i. Maç bugün saat 12.00'de 4 numaralı kortta.

1 yorum:

K. A. 30 Nisan 2011 15:36  

Barcelona'da ana tabloya kalacaktı yakacaktım meşaleyi, Vatan'a tenis izlemeyi bilmeyenler diye haber olacaktım negzel. Ah be Marsel!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP