22 Şubat 2011 Salı

yedinci haftanın şampiyonları (wta)

Caroline Wozniacki d. Svetlana Kuznetsova 6-1/6-3

Alla allaaa bir hafta önce bayram vardı WTA'de ne oldu şimdi? Bak yine hak etmeyen biri mi geçti bir numaraya. Nasıl öyle oluyor. Yok yok bu WTA'de iş yok. Oysaki geçen hafta Kim Clijsters geçince iş vardı. Şimdi Caro var, iş yok. Cıkcıkcık ne biçimmiş. Wozniacki yarı finale yükselerek bir hafta önce bıraktığı bir numarayı geri almakla kalmadı Dubai'de şampiyon oldu.

Hafta içinde yanlış okumadıysam, ya da gözüme takıldığı kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam kendine Mazoşist diyen Kuznetsova da finale kadar ne güzel gelip, finalde beyin boşalması yaşayarak kalakaldı. Yazık oldu.

Magdalena Rybarikova d. Rebecca Marino 6-2/ret.

Çim kortta daha çok canlar yakmasını beklediğim Magdalena Rybarikova Memphis'te sert zeminde şampiyon oldu. Finalde ilk seti aldıktan sonra rakibi Rebecca Marino'nun karın kasından sakatlanması ile maçı bırakması sonucu kariyerinin ikinci şampiyonluğunu yaşadı Slovak tenisçi.

Bu arada Kanadalı Raonic ve Marino'nun aynı anda patlamasını bizim Sırplara benzetiyorum. Oyun stili olarak değil tabii de, durum benzer.

Lourdes Dominguez Lino d. Mathilde Johansson 2-6/6-3/6-2

Sonucunu görünce gülmekten gözlerimden yaş gelen turnuvada, Bogota'da, 29 yaşındaki Dominguez Lino'nun kariyerinin ikinci şampiyonluğunu elde ettiğini gördüm. İlk şampiyonluğunu yine burada yaşayan İspanyol, zaten dört final oynamış üçü Bogota'da. Tilt oluyorum böyle tek şehirde başarılı olanlara elimde değil. Finaldeki rakibi ise Mathilde Johansson. 25 yaşında ilk WTA finaline çıktı. Ne sümsük bir turnuva!

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP