24 Şubat 2011 Perşembe

video: nouni ne içtin ki sen?



Olay şu, anlamayanlar için. Safarova'nın topuna geri çizgi hakemi önce dışarıda diyor ardından kendini düzeltiyor. Bu yüzden normal şartlar altında puan tekrarlanmalı. Ancak Radwanska çizgi hakeminin kendini düzeltmesinden kıllanıyor ve "Hazır puan tekrarlanacakken bir itiraz edeyim bakayım" diyor. Top içeride çıkıyor. Radwanska haksız ama t=0 anında zaten puan tekrarlanacağı için puanın tekrarlanması gerek.

Burada devreye Mr. Bariton giriyor. "Agnezka Agnezka itiraz ettin puanını aldım" diyor. Radwanska'nın dramı, ne kadar çabalasa da derdini anlatamıyor. Nouni ve supervisor'ın görüşü Radwanska'nın puanı kazanma şansının iki katına çıkmış olması.

Radwanska maçı kaybetti 7-6/6-3. WTA maçtan sonra özür diledi Polonyalı'dan.

Tek bir şey söyleyip kapatıyorum:
Agniezska değil de Urzsula olsaydı Kader de, süpervayzır da şu an kırık kemiklerle hastanede yatıyordu.

5 yorum:

K. A. 24 Şubat 2011 10:57  

Bence Kader'in kafa güzel orada. Konuşması falan bir komik. Bir de sen dışarda diye düşünmüştün diyor. Adam kahin beyler!

solid1001 24 Şubat 2011 14:06  

safarova yerine graf olsaydı, "buraya konuşmaya mı geldik, oyununuza bakın derdi" :)

Spooky 24 Şubat 2011 23:23  

önce yazıyı okuyayım dedim anlamadım. video'yu izleyince anladım.

adam editör.

Spooky 24 Şubat 2011 23:34  

karar hatalı olsa da adil.
eğrisi doğrusuna denk gelmiş ama.

bi kere t=0 sıfırda challenge etmiş olması gerekiyor.

böyle şark kurnazlığına iyi gitmiş karar.

K. A. 25 Şubat 2011 10:24  

Graf öyle bir şey demezdi bence. Naif ve kibar bir insan kendisi sonuçta. Benimle evlenir misin? diye bağıran seyirciye "Kaç paran var?" diye nasıl bağırdı hâlâ çözemedim.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP