22 Şubat 2011 Salı

yedinci haftanın şampiyonları (atp)

Andy Roddick d. Milos Raonic 7-6/6-7/7-5
Memphis'te Roddick 30. şampiyonluğunu kazandı kazanmasına da Raonic'in yaptığı patlama daha çok dikkat çekti bence. Benim için ise del Potro'nun üst üste iki yarı final oynamasıdır Memphis'in güzelliği.

Wolverine geçen hafta 186 basamak fırlamıştı, bu hafta da bir 132 daha sıçrayarak 166. sıraya kadar geldi. Indian Wells'in ardından Marsel'i geçer.

Kanadalı Raonic ise bu turnuvada hep üç setlik maçlar oynadı. Geçen haftaki şampiyonluğundan sonra geldi burada yine Verdasco'yu silkeledi, finale yükseldi ve çok formda bir Roddick'e yenildi. Oyun tarzı benim beğendiğim tarz değil. Beğenenleri vardır. Karlovic'ten daha iyi groundstrokeları var bir del Potro değil.

Roddick'in ise özetler dışında maçını izleyemedim. İzlediğim özetlerde de puanı hep volede aldığını gördüm. Final maçının son puanında "Kedi canını senin" vuruşu yaparak maçı kazandıktan sonra "Oha lan geçti mi?" bakışı güzeldi. Yendiği isimlere bakınca (Berankis-Tipsarevic-Hewitt-del Potro-Raonic), bu adamdan bu sene korkun diyorum. Umarım patlamam.

Robin Söderling d. Marin Cilic 6-7/6-3/6-3

Yılın ilk bölümünün erkeklerde dikkat çeken isimlerinin başında Robin Söderling geliyor. Dört turnuva oynadı bu sene ve sadece bir mağlubiyeti var, o da Avustralya Açık'ta. Marsilya'da üçüncü şampiyonluğunu elde etti bu yılki. Cilic de final gördü. Yıl sonuna doğru düşüşü başlar Hırvat'ın merak etmeyin.

Nicolas Almagro d. Juan Ignacio Chela 6-3/3-6/6-4

Nicolas Almagro da toprak gördü mü kendinden geçiyor. Aha o da üst üste ikinci şampiyonluğunu aldı Güney Amerika'da.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP