19 Ocak 2011 Çarşamba

maç programı: avustralya açık 2011 - gün 3


Rod Laver Arena’da açılışı Justine Henin yapacak. Hint rakibi Sania Mirza karşısında oldukça zorlanan ve ilk seti kaybettiği maçı geriden gelerek kazanan eski dünya 1 numarasının bu turdaki rakibi Elena Baltacha.

Belçikalı’dan sonra iki ABD’li üçüncü tura çıkma mücadelesi verecek. Erkeklerde Andy Roddick ve kadınlarda Venus Williams gündüz seansını sonlandıracak. Akşam seansında ise ev sahibi tenisçilerden Jelena Dokic, Barbora Zahlavova Strycova ile kozlarını paylaşacak. Çek tenisçi, 17 numaralı seribaşı Aravane Rezai’yi yenerek sürprize imza atmıştı.

Günün son maçında ise dünya iki numarası Federer ile Gilles Simon karşılaşacak. Fransız Simon, efsane tenisçi karşısında pozitif galibiyet istatistiğine sahip ender isimlerden biri. Bugüne kadar iki kere oynadılar ve ikisinden de Simon galip ayrıldı. Günün kaçırılmayacak eşleşmelerinden birisi.

İkinci büyük kort olan Hisense Arena’da açılışı dünya bir numarası Caroline Wozniacki ile Vania King yapacak. Danimarkalı raket ilk turda Gisela Dulko’yu mağlup etmişti. Bu kortta günün ikinci müsabakası ise muhteşem bir çekişmeye sahne olmaya aday. Dokuz numaralı seribaşı Fernando Verdasco ile geçen yıl sonunda Davis Kupası’nı kazanan takımın üyesi olan Janko Tipsarevic üçüncü tur için mücadele edecek.

Günün dikkat çeken diğer maçları:

Tomas Berdych - Philiipp Kohlschreiber: Margaret Court Arena'nin ilk maçı, 02.00’de başlayacak.

Arantxa Rus - Svetlana Kuznetsova: 2 no’lu kortun ilk maçı, 02.00’de başlayacak.

Stanislas Wawrinka - Grigor Dimitrov: 2 no’lu kortun son maçı.

Nicolas Almagro - Igor Andreev: 3 no’lu kortun ikinci maçı.

Viktor Troicki – Nicolas Mahut: 18 no’lu kortun üçüncü maçı.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP