10 Aralık 2010 Cuma

tetreault 22'sinde emekli oldu

Kanadalı tenisçi Valerie Tetreault, 22 yaşında profesyonel tenisten emekli oldu. Dünya sıralamasında 112'ye kadar çıkmıştı, şimdi 200-küsürlerde. Okuluna devam etmek istiyormuş. İletişim okuyormuş. Ayrıca tenisi tamamen bırakmadığını antrenörlük sertifikası aldığını ve Kanadalı miniklere tenis öğretmek istediğini de söylüyor. Kendisini Facebook'tan eklemiştim. Kabul etmemişti. (Gereksiz bilgi)

Sitesinde de şöyle ironik bir durum var.


Üstteki "Hoşgeldiniz" yazısında "Tenis benim tutkum, hayatım" derken, alttaki emeklilik duyurusu -hele ki bu yaşta- biraz garip, ironik ve çükübik.

Metnin tamamını okumak için tıklayın.

En azından Eugenie Bouchard var alttan gelen Kanadalı.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP