11 Aralık 2010 Cumartesi

orange bowl 2010

Orange Bowl kıymetli bir organizasyon. Özellikle erkeklerdeki şampiyonları ve finalistlerinin çoğu ileride başarılı oluyorlar. -18, -16, -14 ve -12 kategorileri var. Federer'in sarı saçlı bir fotosu vardır hatırlarsınız, mutlaka görmüşsünüzdür. İşte Orange Bowl deyince benim aklıma gelen ilk imge odur. -18 şampiyonu olmuştu Federer 1998'te o saçlarla.

Erkeklerde geçmiş şampiyonlar
Kızlarda geçmiş şampiyonlar

Şu sıralar devam etmekte olan ana tablo müsabakalarında kızlarda 13 yaşındaki Gabby Andrews kendisinden 3-4 yaş büyük tenisçilerin arasında sıyrılarak 64 kişilik ana tabloda son sekize kaldı. Junior sıralamasında (WTA değil, junior) 406. basamakta bulunan ve turnuvaya wildcard ile katılan ABD'li Andrews, ikinci turda dört numaralı, üçüncü turda da 16 numaralı seribaşıyı eleyerek çeyrek finale kaldı.

Kızlar ana tablosunda takip ettiğim birkaç isim var. 1 numaralı seribaşı Daria Gavrilova'dan bu blogda daha önce bahsetmiştim. Gençlik Olimpiyatı'nda altın madalya kazandı. Amerika Açık'ta junior şampiyonu oldu. Burada da son sekize kaldı. Onu yarı finalde zorlayacak isim Monica Puig gibi gözüküyor.

İsveçli genç Ellen Allgurin ilk turda eledi. 2009'da İsveç'i Fed Cup'ta temsil eden, İsveç'in kadın tenisini canlandıracak isim gibi duruyor. Daha 94'lü. Bir başka 94'lü Kanadalı Eugenie Bouchard (iki post önce adı geçti). O daha başarılıydı. İlk turda iki numaralı seribaşı Elina Svitolina'yı eledi. Üçüncü turda Natalija Kostic'e elendi.

Kızlar ana tablo

Erkekler ana tablo

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP