10 Aralık 2010 Cuma

londra 2012'de juju-kim ortaklığı olabilir

Geçen hafta Henin'in yeni sezona hazırlıklarını içeren bir video paylaşmıştım. Wimbledon'dan bu yana turda boy göstermiyordu Belçikalı ve durumunu merak ediyordum açıkçası. O da yeni sezon öncesi fiziksel olarak performansını deneyebilmek için Antwerp'de vatandaşı Kim Clijsters ile bir gösteri maçı yaptı dün.

Clijsters karşılaşmayı 6-1/3-6/10-5 kazandı. Bu sezonun en iyi üç tenisçisinden biri ile gösteri maçı bile olsa başa baş oynayabilmesi güzel Henin'in.


"Son günlerde kendime yaşlandığımı söylemek yerine olgunlaştığımı hatırlatıyorum" diyor 28 yaşındaki eski 1 numara. Son iki haftada tazelendiğini ve hâlâ potansiyeli olduğunu düşündüğünü belirtiyor ve yüzde 100'üne henüz ulaşmadığını da söylüyor.

İkili 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda çiftlerde oynayabileceklerini de dile getirdiler. Clijsters daha önce Olimpiyatlar'da hiç boy göstermedi. Henin ise 2004 Atina'da altın madalyayı boynuna asmıştı.Amelie Mauresmo'ya set vermeden şampiyon olmuştu Belçikalı. Fransız'ın intikamı ise iki yıl sonra gelmişti. Henin'in kazanamadığı tek turnuva olan Wimbledon'da finalde mağlup etmişti Juju'yu pis Amelie. Aynı yıl Avustralya Açık'ta da finalde karşılaşmışlardı. Henin ikinci sette maçtan çekilmişti. Hatta o yıl Amerika Açık'ta da final oynayıp kaybetmişti. Bunu mu duymak istiyordunuz? Ha!

Neticede Belçika'yı çiftlerde temsil etsinler tabii de teklerde de temsil etsinler. Zaten Sharapova kazanacak tekleri ama Henin veya Clijsters madalya kazanabilir. Flipkens mi kazanacak?

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP