5 Aralık 2010 Pazar

davis cup: avantaj fransa'da

Bugünkü çiftler maçında kupa geldi gitti. Setlerde 2-0 öne geçen Nenad-Viktor ikilisi hevesimi kursağımda bıraktı resmen. Clement-Llodra da deneyimlerini kullanarak iyi geri döndü de o kadar seyircinin önünde Sırp çiftin buna izin vermemesi lazımdı.

Eğer o sen seti alabilseydi Sırbistan yarın Djokovic, Monfils'i rahat geçecekti. Şimdi Nole'nin üzerinde de büyük baskı olacak çünkü tek bir maç kaybederlerse kupa Fransa'nın oluyor.

32 yaşındaki Clement bugün müthiş oynamış. Maçtan sonra, "Guy Forget (takım kaptanı) bize Fransa'da, TV karşısında oturmuş bu maçı, Fransa'nın zaferini bekleyen insanları düşünmemizi söyledi" dedi. Hâlâ bu gazla çalışan insanlar var mı yahu?

Sırbistan kaptanı Obradovic ise sapıtmış. Hepsi Sırp olan çzigi hakemleri hakkında, "Hepsi karanlık bir güç gibiydi (Gücün karanlık tarafı benzetmesi yaptığını sanmıyorum) ve onların vatanseverliğindeki eksiklik şok edici. Eğer ülkeleri için en ufak bir duygu besliyorlarsa, yakın düşen toplarda doğru karar vermek için biraz düşünürler" minvalinde saçmalayarak yenilgiyi onlara yıkmaya çalıştı. Dün iyilerdi, bugün kötüler he mi Obra?

Saat 14.00'te başlıyor bugün maçlar.
Djokovic - Monfils
Tipsarevic - Simon

Sırpların işi şu vakitten sonra çok zor.

(Foto: Reuters / Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP