17 Nisan 2010 Cumartesi

marsel barcelona'da

Barcelona'daki toprak kort turnuvasında Marsel İlhan elemelerde. İlk eleme maçında İspanyol Fernando Vicente'yi 6-3/6-2 ile geçen Marsel'in ikinci rakibi yine bir ev sahibi raket Pablo Andujar olacak büyük ihtimalle. Bu maçı da kazanırsa ana tabloya çıkacak. Turnuvaya ilk 10'dan katılan üç isim var. Biri Rafael Nadal diğerileri ise Robin Söderling ve JW Tsonga. Marsel şöyle bir Nadal'a falan düşse de ilk turda biz de izleyebilsek.

2 yorum:

kirpi 17 Nisan 2010 18:52  

Tabloya gore Marsel'in Nadal ile oynayabilmesi icin Garcia-Lopez'e dusmesi lazim.
Aslinda ben istemem Marsel'in Nadal ile oynamasini. Kotu bir skorla yenilirse baslar yine birileri konusmaya, sinir olurum.

Russell 18 Nisan 2010 02:34  

Boris Pashanski ile eşleşti. Koellerer'den beterdir. Üstüne faşistin tekidir. Benzetsin şunu bi güzel Marsel. Haydi.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP