17 Nisan 2010 Cumartesi

barcelona: korkunç italyanlar

[koskoca turnuvadan bir fotoğraf dahi mi olmaz?]

Barselona'da İtalyanlar'ın gövde gösterisi. İki gün önce Carlo Suarez Navarro kendi evinde Sikiyavone'yi yenerse onu kimse durduramaz, kız koşar kupayı kaldırır demiştim. Sikiyavone çeyrek finalde Navarro'ya dur dedi. Yarı finalde de Shvedova'yı 6-1/6-2 ile geçen İtalyan raket finale yükseldi. Finaldeki rakibi ise Roberta Vinci. Dulgheru'nun yarı final oynadığı ve o maçta da ilk seti aldığı turnuvadan ne beklersiniz ki zaten?

Sikiyavone ilk turda vatandaşı Brianti'yi (Avustralya Açık 2010'da anlaşılmaz bir şekilde üçüncü tur oynayan kadın), ikinci turda yine italyan Garbin'i yenmişti. Bir başka vatandaşını daha yenmekten imtina edeceğini sanmıyorum. İtina ile yenecektir. İntizarları alacaktır.

Çiftler finalinde oynayacak 4 kişiden üçü de İtalyan olunca haftaya oynanacak Fed Cup yarı finalleri öncesi İtalyanlar mastika eşliğinde göbek atmaya başlamışlar bana son gelen haberlere göre. Barselona'da Errani/Vinci çifti Garbin ile İsviçreli partneri Bacsinszky'nin oluşturduğu ikiliyi yenmeye çalışacaklar. Bir hafta önce de Marbella'da teklerde Pennetta şampiyon olurken çiftlerde Errani/Vinci ikilisi gülmüştü. Çek Fed Cup takımının dizleri titriyordur.

Çarliston'daki turnuvada şu an son çeyrek final mücadelesi oynanıyor onlardan bahsedip de rahatsız etmek istemiyorum. Force'da bir disturbance'a, Matrix'te bir dalgalanmaya gerek yok durduk yerde. Sonra da yazarız.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP