12 Nisan 2010 Pazartesi

14. haftanın şampiyonları

 Juan Ignacio Chela d. Sam Querrey 5-7/6-4/6-3

Houston'da ev sahibi Querrey'nin yorgunluğu kendisini vuran etmen oldu. İlk sette winnerlarda 19-2 önde olan Amerikalı raket maçın geri kalan kısmında ilk setteki oyununu sürdüremedi. İkinci setin sonunda winner sayılarını eşitleyen Arjantinli son seti de alarak favori zemininde şampiyonluğa ulaştı. 30 yaşındaki Chela'nın beşinci ATP şampiyonluğu ve üç seneden bu yana ilki.

Stanislas Wawrinka d. Victor Hanescu 6-2/6-3

Wawrinka uzun zamandır ilk 20'de boy gösteren 2008'de ilk 10'a dahi girebilmiş bir isim. Buna rağmen sadece tek şampiyonluğu vardı 2006 yılında Umag'da kupayı kaldırmıştı İsviçreli. Bundan sonra 5 defa final oynayan ve kaybeden Wawrinka baba olduktan sonraki ilk şampiyonluğunu Casablanca'da yaşadı. İlginç olan yarın bu ikili Monte Carlo Masters'ta karşılaşacaklar yine.

Caroline Wozniacki d. Olga Govortsova 6-2/7-5

Tavşan gibi o turnuvadan bu turnuvaya zıplayan ve dişi Rafael Nadal olup sakatlanmasından korktuğum Danimarkalı raket geçen sene şampiyon olduğu Ponte Vedra'da tekrar kupayı kaldırıp puanlarını korumayı başardı. Belaruslu Olga'nın final oynayacağını bilmem de hafatanın olayıdır gözümde. 76239 tahminimden biri tuttu en sonunda. Kariyerindeki üçüncü finalinden boynu bükük ayrılmış oldu Govortsova.

 Flavia Pennetta d. Carla Suarez Navarro 6-2/4-6/6-3

İtalyan güzeli Pennetta, 2 numaralı seribaşı olarak aktıldığı Marbella'da şampiyon olarak kariyerindeki dokuzuncu şampiyonluğunu ulaştı. Finalde kaybeden ev sahibi Navarro ise geçen sene de burada kaybetmişti kupaya 1 adım kala. 

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP