11 Nisan 2010 Pazar

atp'de haftanın finalleri

Houston'da finalin adı Sam Querrey-Juan Ignacio Chela oldu. Yarı finalde iki tenisçi de vatandaşlarını eleyerek finale adlarını yazdırdılar. Arjantinli Chela, Horacio Zeballos'u iki sette geçerken, ev sahibi Querrey de Wayne Odesnik'i çok zorlanarak da olsa yenmeyi başardı.

The Curious Case of Wayne Odesnik'ten bahsedelim biraz. Odesnik'in doping sayılan Büyüme Hormonu'nu Avustralya'ya sokarken yakalanmıştı v esuçlu bulunmuştu. Soruşturma halen devam ediyor ve Amerikalı raket de oynamaya. Houston'da yarı finale kadar çıktı vebu adam büyük ihtimalle suçlu bulunacak ve puanları silinecek ki geçen sene burada final oynamıştı. Peki yarı finale kadar elediği isimler hakkını nasıl arayacak. Şu an burada bulunmaması gereken bir adama yenilmiş olacaklar. Konu sıkıntılı...

Sam Querrey karşılaşmadan önce "Ona yenilmeyeceğim" demişti. İlk seti aldıktan sonra ikinci seti 6-1 kaybetse de (utanç verici) son seti kazanarak yoluna devam etti Sam Amca. Maç sırasında da bir iki sürtüşme yaşanmış ikili arasında sanırım.

Casablanca'daki diğer turnuvada ise 1 numaralı seribaşı Stansilas Wawrinka ile 3 numaralı seribaşı Victor Hanescu şampiyonluk için mücadele edecekler.

2 yorum:

Chemist 11 Nisan 2010 15:33  

Hanescu da artık bedeviliğinden kurtulsa hiç fena olmayacak, zira rakiplerine göre çok avantajı olduğunu düşünüyorum.
Her ne kadar Federer'den kötü bir darbe yemiş olsa da, ekürisinden yemez umarım:S

justennisfan 12 Nisan 2010 13:23  

Hanescu'ya bir darbe de Federer'in ekürisinden :(
bir dahaki sefere inşallah

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP