19 Nisan 2010 Pazartesi

barcelona'da ilk rakip hewitt

Barcelona Open'da ana tabloya çıkan Marsel'in ilk rakibi Lleyton Hewitt oldu. Dünya sıralamasının 30 numarasında bulunan Avustralyalı raket 2000'lerin başında fırtınalar estirmiş ancak Federer'in gelmesi ile pısıp kaçanlardan olmuştu. 2001'de Amerika Açık'ı kazandıktan sonra dünya 1 numarasına kadar çıkmış, 2001 ve 2002 yıllarında sezon sonu turnuvalarını kazanmış, 2002'de Wimbledon'ı da cebe indirip hadi bana eyvallah demişti. En son Avustralya Açık'ta final oynayıp Safin'e kaybetmişti 2005'i gösterirken takvimler. Peki Roland Garros'ta ne yapmıştı bu abi? Çeyrek finalden ötesini görememişti. Peki bu abinin kazandığı şampiyonluklara bakınca ne görüyoruz? 27 şampiyonluktan 19'u sert, 6'sı çim kortta ve sadece ikisi toprakta. Peki Barcelona'daki turnuva hangi zeminde oyanıyor? Topraaaak.

Evet, Marsel'in şansı var. Bir set alabilir ama deneyim işin içine girdiğinde maçı kazanması yine düşük ihtimal. Fakat imkansız değil. Maç salı günü oynanacak. Marsel'in rakibi üzerinde düşünebilmesi ve Can Üner ile birlikte taktik geliştirebilmesi için ve rakibinin ismini ilk kez duyan Hewitt'in, "İlhan ne lan?" diye kafayı yemesi için koca bir 24 saat daha var demek bu.

Barcelona Ana Tablo

2 yorum:

zop 19 Nisan 2010 01:18  

Sansi biraz daha yaver gitseydi Michael Russell ya da Simon Greul'a cikabilirdi(2/7 olasilikla). Hewitt dahil kalan 5 elemelerden gelen oyuncularla eslesecekler karsisinda sansi cok az. Marsel de pek toprak kort oyuncusu degil zaten.

Hewitt'in sakatliklardan sonraki form durumu soru isareti. O bakimdan Marsel'in bir sansi olabilir.

Russell 19 Nisan 2010 02:54  

Hewitt baya tenis izleyen bir adammış. Marsel de bu sene Hewitt'in ülkesinde neler yaptı, biliyoruz. Haberi vardır herhalde az çok. :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP