24 Mart 2010 Çarşamba

miami 2010 erkekler tablosu


Erkeklerde sakatlıkları bulunan Juan Martin Del Potro ve Nikolay Davydenko dışında ilk 10 yine burada. Del Potro'yu özledim artık gelsin kaldığı yerden devam etsin.

1 numaralı seribaşı Federer kendi 1/8'lik diliminde dördüncü tura kadar rahat gelir. Bu turdaki olası rakibi Simon veya Berdych. Simon, Federer karşısında head-to-head'te önde olan ender isimlerden. Yine bir arıza çıakrtabilir. Ama önce Çek raketi geçmesi lazım. Buradan çeyrek finale çıkan tenisçinin rakibi ise çok dişli bir mücadeleden sonra sağ kalan raket olacak. Fernando Verdasco, Marcos Baghdatis ve Marin Cilic, son sekize kalmak için mücadele edecekler.

Federer'in tarafına yine 3 numaralı seribaşı düştü. Bu da demek oluyor ki Nadal yine Djokovic'in tarafında, Murray ise yukarıda. Murray ilk maçında, ikinci turda Mardy Fish ile Leonardo Mayer arasındaki müsabakanın galibi ile oynayacak. Murray'in çeyrek final yolundaki engeller ise Feli Lopez, Wawrinka, Youzhny ve Almagro. Buradan gelecek raketi çeyrekte karşılayacak isimler zorlu.

Fernando Gonzalez ülkesinde deprem nedeniyle oluşan yaraları biraz da olsa sardıktan sonra müsabakalara geri döndü. Çeyrek final yolundaki rakipleri, son zamanlarda müthiş tenis oynayan Juan Monaco, her zaman günlümün şampiyonu Janko Tipsarevic ve hiçbir zaman gönlüme sokmadığım Robin Söderling. Monaco-Söderling maçının galibi Murray'nin çeyrekteki rakibi olur.

Tablonun en altında Djokovic var doğal olarak. O.Rochus-Gasquet kapışmasının galibi ile oynayacak ilk maçını. Dördüncü turdaki olası rakipleri arasında Gael Monfils, Sam Querrey ve Mario Ancic var. Çeyrek finale başarıyla çıkarsa ise onu Roddick, Robredo veya Ljubicic bekliyor olacak. Bir Indian Wells rövanşı görmek hiç de fena olmaz hani. Hoş, daha önce dördüncü turda da finalin rövanşı olacak gibi. Bakalım.

Nadal'ın zorlanmadan çeyrek finale yükseleceğini düşünüyorum. Karlovic, sakatlıktan yeni yeni kurtulan Nalbandian ve David Ferrer rakibi olamaz. Belki Viktor Troicki bir sürpriz yaparsa yapar ama düşük ihtimal. İspanyol'un olası çeyrek final rakipleri ise Tsonga, Kohlschreiber, Isner ve Ferrero. Şu turnuva bi toprak kort turnuvası olsaydı Kohlschreiber'a şans tanırdım. Sert zeminde imkansıza yakın tabii.

Marsel İlhan'ın rakibi Pablo Cuevas. Bence yine çok zor bir rakip değil. Marsel ilk turu geçtiği takdirde Juan Monaco ile karşılaşacak. Bizim oğlan bu savruk oyunuyla, Arjantinli karşısında dökülür.

Miami Erkekler Ana Tablo

1 yorum:

Russell 24 Mart 2010 01:57  

Monfils çekildi. Onun yerine Almagro geçti kurada. :)

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP