2 Kasım 2009 Pazartesi

melzer, ljubicic ve stakhovsky

jurgen melzer d. marin cilic 6-4/6-3

bu hafta kazanan tek evsahibi tenisçi fotoğrafta gördüğünüz jurgen melzer.. inanılılr gibi değil ama koskoca melzer bu hafta viyana'da sadece 2. atp tour şampiyonluğuna ulaştı.. daha önce tee 2006'da bükreş'te şampiyonluğu bulunuyor..

sergiy stakhovsky d. horacio zeballos 2-6/7-6/7-6

safinli ve gulbisli turnuvada st. petersburg şampiyonu sergiy stakhovsky oldu.. bu zach braff burunlu kardeşin ikinci atp tour şampiyonluğu daha önce 2008 yılında zagrep'te evsahibi ivan ljubicic'i yenerek şampiyon olmuştu..

ivan ljubicic d. michael llodra 7-5/6-4

hah işte o ivan ljubicic de bu hafta sen gel lyon'da fransızları birer birer indirerek şampiyon ol! çeyrek finalde 7 fransız ve 1 ivan kalan tenisçilerden "korkunç ivan" fransızları katlede katlede şampiyon oldu, güzel oldu..

2 yorum:

aliye 2 Kasım 2009 08:31  

ivan ljubicic üç numaraya kadar yükselmiş bir tenisçi. başarısız geçirdiği son birkaç senede, normali bu olmalıydı aslında. bu düzeyi devam ettireceğini umuyorum.

Russell 2 Kasım 2009 18:37  

ljubicic'in seneye çok rahat ilk 20 arasına girecektir bence.. sakatlık sorunu yok, formunu buldu, kafası rahat.. ayrıca seneye 4 grand slam'den birinde çeyrek final yapması da sürpriz olmaz.. gerçekten çok iyi oynuyor son zamanlarda..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP