2 Kasım 2009 Pazartesi

bali grupları

a ve d gruplarında mücadele çetin geçecek.. yine tahmin canavarını durduramadım siz bana bakarak bahis falan oynamayın kaybedersiniz.. işte o tutmayacak tahminler:

marion bartoli, maria jose martinez sanchez, yanina wickmayer ve sabine lisicki gruplarını lider bitirip yarı finale çıkarlar.. şampiyon lisicki ya da wickmayer olur..

6 yorum:

Russell 2 Kasım 2009 18:24  

sharar peer, samantha stosur, yanina wickmayer, sabine lisicki..

peer veya wickmayer diyorum..

Russell 2 Kasım 2009 18:45  

yorum yağmuruna tutmuş gibi oluyorum -aslında öyle- ama unutmuşum, ekleyeyim.. marsel bu hafta astana challanger'da oynuyor.. çok ama çok önemli bu turnuva sezonu nasıl kapatacağı açısından.. zira geçen sene burada yarı final görmüş ve 50 küsur puan almıştı.. bu sene de en azından yarı finale ulaşması lazım.. ana tablodan girdi direkt haliyle, ama seribaşı olmayı 1 sırayla kaçırdı maalesef.. ilk turda sergei bubka'yı 6-4 ve 6-1'le geçti.. 2. turda yuri schukin-stephane robert galibiyle oynayacak.. yürürse, çeyrekte büyük olasılık andrey golubev görünüyor.. işi zor vallahi ama sağı solu pek belli olmuyor marsel'in, güzel bir çıkış yakalamasına rağmen çok sağlam bir istikrar oturtamadı henüz.. neyse, o da olacak inşallah diyelim..

ayrıca, bildiğim kadarıyla bu turnuvadan sonra kapatıyor sezonu marsel.. daha 2-3 hafta fena olmayan challanger turnuvaları vardı aslında, onlara gidip sezon başındaki avustralya açık için sıralama kasmasını beklerdim ben.. oynadığı turnuva sayısı da öyle çok fazla değil yani bu sezon.. 19 mu 20 mi ne.. ki bunların kafadan 4-5 tane puansız geçilmiş..

onur 2 Kasım 2009 19:50  

benim de istediğim yorum yağmuru zaten :) yağdır mevlam yorum..

Ezgi 2 Kasım 2009 21:00  

Bali beni pek açmadı açıkçası. Şu an ATP ile hasret gidermek daha cazip geliyor.:) Ama güzel maçlar da olacak gibi. Bartoli ya da Lisicki diyorum ben de...

Russel, Marsel'le ilgili bilgiler için çok teşekkürler. Marsel'in turnuva takvimini pek bilmiyorum. Şu anda oynadığından da haberim yoktu. Umarım puanlarını koruyabilir.

Russell 2 Kasım 2009 22:07  

rica ederim ezgi.. oynadıkça yazmaya çalışırım..

aliye 4 Kasım 2009 11:54  

ben de stosur diyeyim bari..

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP