17 Ekim 2009 Cumartesi

şangay masters: söderling evine!

yürrüüüüüü söderling anca gidersin.. (umarım şu an küfür etmiyorumdur söderling'e) isveçli'yi isveç köftesi yemek üzere evine yolladık bugün.. marsel'in de katıldığı if stockholm (if i was a big player, are you player söd, are you player?) turnuvasında mücadele edecek bu hafta.. sen tsonga gibi yıl sonuna doğru coşan bi adamı yenip feliciano lopez gibi dengesiz birine yenil.. neden dengesiz zira geçen haftaki beijing elemelerinde david young'a yenilip ana tablo görememişti, bu hafta yarı final gördü.. işte bu tam söderling'e göre bi iş.. (içimde söderling nefretini kusa kusa bitiremem)

nadal direkten döndü yine.. agassi haklı bi yerde.. nadal hiçbir zaman 2009 roland garros öncesi nadal olamayacak, yaşı önemli değil, devri geçti demesi bu yüzden andre'nin.. ljubicic sol poposundan sakatlanmasa belki alırdı maçı belli mi olur.. böylece etti mi sana 8 sakat.. djokovic zorlansa da iyi kotardı, koçum benim, bu haftayı da kazan da üst üste 2 hafta sükse (success) yap.. ama rakibi davydenko olacak nole'nin.. iki haftanın yorgunluğu yarın fena çıkabilir.. set bile alamayabilir bizim oğlan..

linz'de radwasnka ölümüne oynamaya devam ediyor.. doha'ya gitmeyi koymuş kafasına.. ama pennetta da bırakmıyor hani.. yarın (bugün? saat kaç?) dananın kuyruğu kopacak.. pennetta daha zorlu bir rakiple oynuyor, sendeleyebilir, takılabilir, yere kapaklanabilir.. kvitova wickmayer'e göre nispeten daha kolay ve şişman..

osaka'da erkeklere özenen kadınlar (hep cesca'dan dolayı oluyor) sakatlanıyorlar.. çeyrek finalde iki fire verildi.. marion abrtoli sağ omzundaki sakatlık nedeni ile mirza karşısında müsabakadan çekilince hint raket kendini bir anda yarı finalde buldu.. caroline wozniacki ile oynayacak.. polonya kökleri derbisini bu sefer danish kazandı.. diğer galip is cesca oldu (aman tanrııııııııım).. melinda czink'in ayağındaki sakatlık (gümüş halhal?) nedeniyle maça bile çıkmadan yarı final.. oooh! o da sam stosur ile oynayacak..

iyi oldu bu ne zamandır geyik bi post yayınlamıyordum.. naber?

günün sonuçları

atp (şangay)
[1] R Nadal (ESP) d I Ljubicic (CRO) 36 63 ret. (left hip)
[2] N Djokovic (SRB) d [8] G Simon (FRA) 63 26 62
[6] N Davydenko (RUS) d [13] R Stepanek (CZE) 61 46 61
F Lopez (ESP) d [9] R Soderling (SWE) 76(4) 63

wta (linz)
(1) F Pennetta (ITA) d. I Raluca Olaru (ROU) 75 62
(2) A Radwanska (POL) d. (7) L Safarova (CZE) 63 76(9)
(3/WC) Y Wickmayer (BEL) d. (8) S Errani (ITA) 75 63
P Kvitova (CZE) d. (4) C Suárez Navarro (ESP) 75 64

wta (osaka)
(1) C Wozniacki (DEN) d. (6) A Wozniak (CAN) 62 67(1) 62
S Mirza (IND) d. (2) M Bartoli (FRA) 64 20 ret. (right shoulder injury)
(3) S Stosur (AUS) d. J Craybas (USA) 61 63
(4) F Schiavone (ITA) d. (7) M Czink (HUN) w/o (right foot injury)

cumartesinin programı

atp (şangay)

wta (linz)

1. Petra Kvitova vs. Agnieszka Radwanska (14:00 - tsi 15)
2. Flavia Pennetta vs. Yanina Wickmayer

wta (osaka)

1. Francesca Schiavone vs. Sania Mirza (12:00 - tsi 06)
2. Caroline Wozniacki vs. Samantha Stosur

1 yorum:

Spooky 17 Ekim 2009 08:47  

agassi diyorsa doğrudur. agassi bana gelse dese "senin adın arda değil..." inanırım.

ben de eski nadal olamayacağını düşünenlerdenim. toparlar mı diye konuşmuştuk... puan baskısıyla turnuva oynuyor mu bilmiyorum eğer oynuyorsa ara vermeli, eski gücünden uzak çünkü...

esas kararı yeni sezonla verebiliriz sanırım.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP