14 Ekim 2009 Çarşamba

şangay masters: 40 kere söylersen olurmuş..

roddick daha iki gün önce tur'un ara vermemesinden, tenisçilerin dinlenecek vakit bulamamasından yakınıyordu.. dün wawrinka karşısında maçın yedinci oyununda çekilmek zorunda kaldı.. böylece söylediklerinde haklı olduğunu bir de bu şekilde gösterdi.. sol dizi iflas etmiş gibi duruyordu.. sezon sonu turnuvasına katılmayı garantilemedi ama o zamana kadar hiç turnuva oynamasa bile hak kazanacaktır büyük ihtimalle.. asıl soru: sezon sonu turnuvasına kadar iyileşecek mi?

beijing finalisti marin cilic yorgunluktan olsa gerek ilk turda berdych'e elendi.. ben bu satırları yazarken berdych marat safin ile oynuyor ve ilk seti kaybetti..

bugün del potro, tsonga, verdasco, nadal ve djokovic korta çıkıyorlar.. nadal ile blake arasındaki rövanş mücadelesi izlenir..

çarşambanın programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP