19 Ağustos 2009 Çarşamba

(rogers cup) baltacı katerina

toronto'da günün şok edici sonucu elemelerden ana tabloya çıkan katerina bondarenko'dan geldi.. ilk seti kaybettiği maçta, ukraynalı raket, turnuvanın 3 numaralı seribaşı oyuncusu venus williams'ı alt etmeyi başardı ve amerikalı'nın turnuva zevkini resmen baltaladı.. venus williams'ın rogers cup'a üçüncü gelişi ve henüz galibiyetle tanışamadı amerikalı.. artık kanada'nın havasından mı, suyundan mı, etinden mi, sütünden mi bilemedim..

katerina'nın ablası alona da ilk turda 13 numaralı seribaşı marion bartoli'yi elemeyi başardı.. bartoli iki hafta önce venus'u yenerek şampiyonluğa ulaşmış fakat geçtiğimiz hafta kim clijsters'ın ilk kurbanı olmuştu.. bu hafta da ilk turda elenerek "ben hala eski dengesiz marion'um" sinyali verdi..

10 numaralı seribaşı petrova'nın elenmesi sürpriz değil.. hani "dinara safina neden 1 numara? hiç grand slam kazanamadı" falan diyorlar ya aslında asıl araştırılması gereken petrova'nın durumu.. bu kadın nasıl hala ilk 10'da? nasıl!! maria şarapova yine yendi kendisini.. 100 maç oynasalar en fazla 10 set (maç değil bak) kaybeder masha heralde..

ana ivanovic bugün yine "dur hele ilk seti kaybedeyim de comeback queen olarak namım yürüsün bari" dediği maçta magdelina rybarikova'yı turnuva dışına itti.. ivanovic geçen gün kanada sokaklarında wozniacki ile gösteri maçı yapmıştı tek setlik ve kazanmıştı.. iyi bari kortta da kazanbiliyormuş.. wozniacki zheng'i, ivanovic de safarova'yı geçerse üçüncü turda tekrar oynayacak bu ikili.. ama wozniacki zheng'i geçemeyebilir..

ikinci turda kanadalı yok.. wozniak, kleybanova'ya sürpriz bi şekilde elenince kanadalıların gözü yaşlı, elleri boş kaldı.. hahaha istanbul cup'ta bile ikinci turda türk vardı.. (ah şu wild cardlar da olmasa)

türk demişken, ipek şenoğlu partneri ile birlikte ikinci tura çıktı.. rakipleri rennie stubbs/samantha stosur.. gol olur, fark olur.. ipek'in partneri yaroslava shvedova ise teklerde hantuchova'ya set vermedi.. ikinci turda serena williams ile mücadele edecek.. sürpriz belki..

işte o tablo

ikinci günün sonuçları:
ikinci tur:
(Q) K Bondarenko (UKR) d. (3) V Williams (USA) 16 75 64

ilk tur:
(9) V Azarenka (BLR) d. P Shuai (CHN) 63 63
(11) A Ivanovic (SRB) d. (Q) M Rybarikova (SVK) 26 63 62
(12) F Pennetta (ITA) d. (Q) M Kirilenko (RUS) 63 63
(16) D Cibulkova (SVK) d. S Errani (ITA) 64 62
V Razzano (FRA) d. E Makarova (RUS) 67(3) 60 62
Z Jie (CHN) d. E Vesnina (RUS) 63 62
A Kleybanova (RUS) d. A Wozniak (CAN) 64 64
S Peer (ISR) d. (Q) M Niculescu (ROU) 64 46 76(4)
(Q) L Safarova (CZE) d. K Kanepi (EST) 64 76(3)
(Q) Y Shvedova (KAZ) d. D Hantuchova (SVK) 76(1) 76(4)
(Q) A Kudryavtseva (RUS) d. (Q) J Coin (FRA) 26 61 76(6)
(WC) K Clijsters (BEL) d. (Q) E Baltacha (GBR) 63 64

üçüncü günün programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP