21 Ağustos 2009 Cuma

cincinnati'de çeyrek final eşleşmeleri

bugün oynanan üçüncü tur maçları:

[1] R Federer (SUI) d D Ferrer (ESP) 36 63 64
[2] R Nadal (ESP) d P Mathieu (FRA) 75 62
[3] A Murray (GBR) d [16] R Stepanek (CZE) 64 61
[4] N Djokovic (SRB) d J Chardy (FRA) 75 63
[9] G Simon (FRA) d [8] N Davydenko (RUS) 67(6) 64 64
T Berdych (CZE) d [Q] C Guccione (AUS) 64 63
L Hewitt (AUS) d S Querrey (USA) 61 26 63
[LL] J Benneteau (FRA) d G Garcia-Lopez (ESP) 46 64 76(4)

federer ahı gitmiş vahı kalmış ferrer karşısında zorlandı.. ferrer ilk sette isviçreli'nin backhand tarafına oynadı ısrarla topları ve bunun sonucunda ilk seti kazandı.. fakat aynı taktik diğer setlerde işlemedi..

nadal'ın eski vuruşları geri geliyor yavaş yavaş.. mathieu karşısında dönüşünden beri en iyi oyununu oynadı diyebilirim.. sam querrey dün andy roddick'i elemişti.. bugün lleyton hewitt'e yenildi.. 6 numaralı seribaşı del potro'nun yerine lucky loser olarak giren julien benneteau arjantinli'yi aratmıyor.. çeyrek finale yükseldi fransız..

çeyrek final eşleşmeleri:

roger federer - lleyton hewitt
julien benneteau - andy murray
gilles simon - novak djokovic
tomas berdych - rafael nadal

turnuva öncesi atp'nin resmi sitesindeki draw challenge'ı oynadığımda (ki ilk üç tur boyunca batırdım zaten bu hafta) çeyrek finaldeki sekizlim federer, roddick, murray, verdasco, davydenko, djokovic, gonzalez ve nadal'dan oluşuyordu.. yarı final eşleşmelerim ise federer - verdasco ve djokovic - nadal idi.. buradan finale federer - djokovic çıkar ve djokovic kupaya uzanır diye düşünüyordum..

turnuva ilerledi ve 8'de 4 gibi iğrenç bir oranla tutturdum çeyrek finalistleri.. şimdi murray'nin karşısında verdasco olmayacağına göre murray yarı finale çıkar çok rahat diyorum.. diğer yarı final eşleşmesi ise aynı.. djokovic - nadal.. hala djokovic kazanacak bu turnuvayı diyorum.. hadi bakalım..

kanada'daki rogers cup programı fırtına nedeni ile aksadı.. benim de uykum geldi.. son iki maça bakamadan yatıyorum.. öğlene doğru yazarım rogers cup hakkında bir şeyler..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP