7 Kasım 2008 Cuma

hayallerimizi yıkan adam


fernando verdasco.. bir eurosport spikeri, chris bradnam sanırım, "destroyed the hopes of millions" dedi kendisi için geçenlerde.. doğru söze ne denir?

5 yorum:

Adsız,  7 Kasım 2008 18:04  

modeloviç dibe vurmuş. bıraksın tenisi de verdascoyu desteklesin tribünlerde...

onur 7 Kasım 2008 19:34  

ben dibe vurduğu görüşüne katılmıyorum.. dibe vuran görmek için : daniela hantuchova, anna chakvetadze..

ana, ilk maçta jelena jankovic'e karşı gerçekten rezil bir oyun oynadı ama vera karşısında hiç de kötü değildi.. viral bir rahatsızlığı varmış ayrıca.. bilmiyorum nedir detayı..

Adsız,  7 Kasım 2008 20:15  

roland garos sonrasını düşündüğümde her turnuva onun için linz hariç dibe vurmanın bir belgesi gibiydiler. wimbledon ve us open en göze çarpanları tabi

onur 7 Kasım 2008 22:12  

yalnız wimbledon'dan sonra ekim ayına kadar elindeki sakatlığının etkisindeydi o yüzden dediğiniz gibi etkisizdi ya da turnuvalardan çekildi.. yani durup dururken düşüş yaşamadı.. dibe vurmak böyle olmaz.. her şey sağlamken maç kazanamazsınız.. zaten ekimde linz'de sezonun en iyilerinden vera zvonareva'yı yenerek şampiyon oldu.. wimbledon çim zemin, ana'nın roland garros'ta şampiyonluk kazandığı düşünülürse ve bu iki zeminin çok zıt zeminler olduğu düşünülürse nedeni anlaşılabilir.. ana ivanovic 21'ine dün girdi ve komple bir oyuncu olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacı var..

Adsız,  8 Kasım 2008 08:23  

roland garrosta oynadığı kusursuz oyundan sonra önceki yıl yarı final gördüğü wimbledonda ilk tourda elenerek başladı dibe vuruş. aradaki uzun zaman içinde sonuç pek değişmedi hayalkırıklığı yaratan ve kendini bilmez, dağınık bir oynayan bir ivanoviç. kendisini artık tenis kortlarından ziyade fotoğraf çekimleriyle ön plana geliyorsa ivanoviçin tenisçi kişiliğinin geri plana düşüşüne de şaşmamak lazım.

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP