20 Ekim 2008 Pazartesi

zvonareva mı radwanska mı

sony ericsson wta tour şampiyonasına son bilet bu hafta belli olacak gibi duruyor.. jankovic, ivanovic, safina, williams kardeşler, kuznetsova ve dementieva garantilediler.. şarapova sakatlığı nedeniyle katılamıyor..

şu an race sıralamasında zvonareva 2436 puanla dokuzuncu, radwanska 2131 puanla onuncu.. aslında venüs williams tam garantilemiş değil ama mucize gerçekleşmesi gerekiyor.. radwanska'nın hem bu hafta hem de gelecek hafta şampiyon olması gerekecek venüs'ü geçebilmesi için..
http://www.sonyericssonwtatour.com/2/rankings/race/singles.asp

bu hafta iki oyuncu da (vera, agniezska) aynı turnuvada, linz'de mücadele ediyorlar.. zvonareva 2, radwanska ise 3 numaralı seribaşılar ve ilk turu bye geçtiler.. ana tabloya baktığımda radwanska'nın işinin daha zor olduğunu görüyorum.. ikinci turda formda bir kaia kanepi ile oynayacak.. ardından turu geçerse petrova ya da srebotnik ile oynayacak ki son aylarda onlar da istikrarlı sonuçlarıyla dikkat çekiyorlar.. yarı finalde ise olası rakipleri ana ivanovic veya flavia pennetta..

büyük ihtimalle venüs'ün yanında vera gidecektir ki zaten radwanska'dan daha fazla hak ediyor bence.. en son ve ilk defa 2004 yılında katılmıştı ve grup maçlarında sonuncu olarak elenmiş, yarı final yüzü görememişti vera..

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP