20 Ekim 2008 Pazartesi

murray tevazusu, simon sabrı

"eskiden olduğu gibi hareket edemiyordum ve andy de bunu biliyordu.. bu yüzden beni koşturarak öldürmeye çalıştı."
"i couldn’t move like i’m used to and andy knew it, so he tried to kill me by making me run."

(tennis masters cup hakkında)"... elimden gelenin en iyisini yapacağım, eğer şangay'da oynayabilirsem benim için iyi bir şey olacak. ama katılamazsam da dünyanın sonu değil. andy geçen sene masters kupası'nda oynamadı ama şu an sıralamada dünya dördüncüsü."
"...i will do my best, i will try and if i play shanghai it will be a good thing for me but it´s not the end of the world. andy didn’t play the masters cup last year and he´s number 4 in the world right now."


"biliyorum ki roger - rafa finalini izlemiş olmayı tercih ederdiniz ancak harika bir ortam yarattınız, geldiğiniz için teşekkürler."
"i know you guys would have liked to have seen a roger-rafa final but you brought a great atmosphere, so thanks for coming."

(ilk dörtteki yerini sağlamlaştırması üzerine) "hala onların (federer, nadal, djokovic) çok gerisindeyim, son bir kaç ay harika oynadım, ancak bu adamlar son bir kaç yıldır inanılmazlar, bütün zeminlerde oldukça istikrarlılar ve bütün yıla baktığımızda djokovic'in üç numara olmak için elde ettiği toplam puan saçmasapan. başka bir zaman aralığında olsa şimdiye çoktan birinci olmuştu. bu adamlar harikalar ve hala onlara yaklaşamadım, hala çok çalışmak zorundayım."
(on being established and comfortable as a member of the top four) "i´m still a long way behind them, i´ve played great the last few months, but those guys have been unbelievable for the last couple of years, so consistent on every surface and throughout the whole year, the points total that djokovic has got for being the no. 3 player in the world is ridiculous. he would have by been by far no. 1 in the world at some stages. those guys have been awesome and i´m still not close to them yet, i still need to keep working hard."

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP