13 Haziran 2011 Pazartesi

wimbledon 11: marsel bebelerin arasında


Marsel'in Wimbledon ana tablo yolculuğu başlıyor. İlk turdaki rakip Jerzy Janowicz. 20 yaşındaki Polonyalı dünya sıralamasında 156. basamakta. Fransa Açık'ta ilk eleme turunda Gremelmayr'e elendi. Aussie Açık'ta ise eleme ikinci turu gördü. Marsel'in ilk ana tablo gördüğü Amerika Açık 2009'da henüz 18 yaşındayken ana tablonun kıyısından döndü üçüncü ön eleme turunda elenerek. Ayrıca 2008'de Roland Garros gençler finali oynamışlığı var.

İkinci turda iki Britanyalı var. Golding eski bir aktör. 17 yaşında olması "eski" olmasına engel değil. Evet 17 yaşındaki bebe çocukken aktörlük yapmış sonra tenise sarmış.Geçen yıl Wimbledon gençlerde yarı finali var. Joshua Milton ise 21 yaşında ve dünya 316 numarası.

Marsel'in son rakibi ise Alex Kuznetsov olabilir. Onu turlar ilerledikçe yazarız.

Janowicz karşısındaki ilk tur maçı bugün 10 no'lu korttaki üçüncü maç. Saat 17 civarı başlar diye düşünüyorum.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP