13 Haziran 2011 Pazartesi

wozniacki 17 oldu

Çim sezonu denince sanki başka ülkeye çim kort dikmek yasakmış gibi kadınlarda da Birmingham'da sezonu açtık. Yağmur mu? Tabii ki var.

Çim sezonu üç hafta ya bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda turnuva var. O yüzden sezonun büyük bölümünde orta ve alt sıralarda dolaşan, dikkat çekmeyen isimler kendilerini gösterebiliyorlar. Örneğin Birmingham'da çeyrek gören Rybarikova iyi bir çimcidir. Normal sezonda pek başarısına rastlayamayabilirsiniz. Keza Hantuchova. Ve Lisicki. Onun sakatlığı olmasa sert zeminde de harika. AMa zırt pırt sakatlanıyor. Üstün olayan Alman teknolojisi işte...

Burada Ana yarı finale çıkarak beni şaşırttı. Daha önce yitip gitmesini bekliyordum. Hantuchova çimde zor rakip ama Ana gibi ilk sette 1-4  ve 0-40 öne geçtikten sonra salaklaşırsanız daha da zor bir rakip olur. Oradan seti vermek ve ardından ikinci sette yakaladığı 3489 tane servis kırma şansını değerlendirememek eşittir ELENMEK! Ana bunu çok güzel uyguladı. Hantuchova'nın finaldeki rakibi Lisicki oldu. Hastası olduğum tenisçilerden birisi olduğu için yenilecek bugün. Sırf ben seviyorum diye. Zaten Schumi de podyumu kaçırmış. Peeeh.

Öte yandan Danimarka'da çim ile alakası olmayan bir turnuva var ve allaşkına tahmin edin kim kazandı. Energizer tavşanı, çim sezonu başlamış haaaaaallaaaaaa sert zeminlerde koşturuyor. Tabii bi şeyler imzalamıştır komitmınt yapmıştır katılmak için de saçma. Neyse işte gitti Safarova'yı yenip şampiyon oldu Wozniacki. Kariyerinin 17. şampiyonluğu ve sadece 20 yaşında. Creepy diyorlar yabancılar.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP