13 Haziran 2011 Pazartesi

queen's: yağmur sadece f1'de güzel

Londra yerine Muson ormanlarında yapılan Queen's Club'da ise ağız tadıyla maç izleyemedik. Neden? Yağmur adı verilen doğa olayı yüzünden. Bugün oynanması gereken final dahi oynanamadı o derece.

Finale kadar olan kısımda Nadal'ın Tsonga'ya elenmesinden daha büyük sürpriz James Ward'ın yarı final görmesi. MURRAY'NIN PABUCU DAMA MI ATILIYOR!!! Ward ikinci turda Wawrinka'yı eledi. Hayır Ward, Federer'e de benzemiyor niye öyle olduğunu anlamadım. Kütüğü mü Basel'de artık neyse Stan buna da yenilmeyi başardı. Sonra Querrey geldi, Ward onu da geçti.

Çeyrekte Mannarino çıktı karşısına. Bu Fransız geçen sene TED Open'da şampiyon olmuştu. Şimdi adam olmuş da Delpo'yu yendi. Toprak üstündeki Sharapova misali çim üzerinde inek gibi duran Delpo'yu geçen Mannarino ile Ward'ın mücadelesinde epik bir ikinci set yaşandı. İki sette kazanacağına üç sette kazandı Britanyalı. Yarı finalde Tsonga'yı da bayağı zorladı ama o kadarı da yuh artık. Tablonun altından ise Murray koptu geldi.

Marsel de vardı tabii ama onun üstünden geçti şimdi detaylı yazmak olmaz. Maçı çok iyi uzatmalara götürüyor bizim oğlan ama ondan sonrasını getiremiyor bir türlü. Kendi servisinden maçtan iki puan uzaklıktayken iki servisi de kırdırmak hoş değil.

Londra'da final bugün oynanacak. 14.30'da.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP