13 Haziran 2011 Pazartesi

eastbourne: willliamsların dönüşü

Kadınlarda bu hafta iki turnuva var, ikisi de çim. Eastbourne'un kadrosu muazzam. Çok şaşırtıcıdır ki Energizer tavşanımız bu hafta oynamıyor.

Eastbourne'un en büyük özelliği bu yıl Serena ve Venus'ün dönüş turnuvaları olması. Böyle bir ana tabloda zor kura kolay kura tartışmasına girmek belki yersiz ama ikisi de ciddi rakiplerle oynayacak.

Serena'nın ilk turdaki rakibi, geçen yıl Wimbledon'da yarı finalde elenen Tsvetana Pironkova. Eğer geçerse ikinci turda 1 numaralı seribaşı ve geçen yıl Wimbledon'da finalde mağlup ettiği Vera Zvonareva ile karşılaşacak ABD'li.

Abla Williams ise ilk turda Petkovic'i çekmiş, yetmemiş ikinci tura çıkaras Görges-Ivanovic maçının galibi ile oynayacak. Görges-Ivanovic maçı da yalnız ne maç olur Şansal! Ben asıl Li Na neler yapacak onu merak ediyorum. Bu yıl bir Grand Slam zaferi artı bir de finali. Çimde zaten hiç de fena değil. Geçen yıl çeyrek finali var Wimby'de. Kazanırsa 5200 puan cepte bu yıl. Wozniacki'nin dizler titremeye başlar artık. İkinci turdaki olası rakibi Dani olarak gözüküyor ama o daha Birmingham'daki finalini oynayamadı. Bakalım nasıl etkileyecek.

s'Hertogenbosch'da ise 1 numaralı seribaşı Kim Clijsters. Son şampiyon Henin ise şimdi bize yukarıdan bakıp gülümsüyordur.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP