13 Haziran 2011 Pazartesi

halle: almanya almanlarındır (das hürriyet)

Almanya Almanlarındır. Bunu Münih'te de görmüştük, Stuttgart'ta da. Kendi evlerinde başarılı oluyorlar. Bu hafta Federer'in evi gibi olan Halle'de iki Alman oynadı finali. İsviçreli'nin kasık sakatlığı nedeniyle çekildiği turnuvada Philippler, Kohlschreiber ve Petzschner finali oynadı. Petzschner ilk seti 7-6 kaybettikten sonra ikinci sette de gerideyken sakatlanarak maçı bıraktı. 5-5'te sırtından sakatlandığını söyledi daha sonra Alman tenisçi.



Bu iki Alman geçen yıl Federer'e yenilmişti. Kohl çeyrekte, Petz ise yarı finalde turnuva dışında kalmıştı. Federer ise finalde Lleyton Hewitt'e yenilerek şaşırtmıştı. Fed ve Lleyton bu sene de ilk turda eşleşmişlerdi işte de İsviçreli iyi bir RG'un ardından bir hafta dinlenmek istedi. Hewitt, Kohl'a çeyrek finalde yenildi bu hafta.

Roland Garros ilk turunda kaybeden bir tenisçiye göre iyi bir performans gösteren Berdych yarı finalde Petz'e yenildi. Servisleriyle çok can yakacak olan Milos Raonic ise çeyrekte yine Petzschner tarafından elendi. İki tane üç setlik zorlu maçın ardından finale çıkan Petz'in bir tarafından sakatlanmaması mucize olurdu.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP