22 Mart 2011 Salı

ne dedin sen: kedi-fare oyunu


Maria Sharapova,

Wozniacki hakkında:
"Bence topu isabetli gönderebiliyorsa hızlı veya yavaş gelmesinin bir önemi yoktur. Yani, neden illa winner olması gerekiyor ki? İki taraftan da sert ve kuvvetli toplar gönderebiliyor- forehandinde daha fazla spin veriyor, backhandi daha düz. Topa çok iyi vuruş pozisyonu alıyor ve hiç gecikmiyor. Bu ayaklarının nasıl çalıştığı konusunda bazı şeyleri anlatıyordur."

Hingis hakkında:
"Hingis ile maçlarımız kedi-fare oyunu gibiydi. Ona karşı asla üstünlüğü tamamen ele geçiremeyeceğinizi bilirdiniz, değişik yollar, minik taktikler bulmanız gerekirdi, tıpkı farenin kediyi alt edebilmek için yaptığı gibi. Harika bir el göz koordinasyonu vardı."

2 yorum:

K. A. 23 Mart 2011 11:50  

Diyor ki: Wozniacki ile Hingis'i kıyaslayanlar şapkalarını önlerine alıp düşünsünler.

Gokce 25 Mart 2011 10:47  

Hingis'i özledim ya :/

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP