24 Mart 2011 Perşembe

miami: marsel'den en rahat galibiyet


Sabrın sonuçları yavaş yavaş geliyor. Marsel geçen hafta La Gosier'de yendiği Tobias Kamke ile Miami Masters ilk turunda  karşılaştı ve çok rahat bir galibiyet elde etti. Alman raket sıralamada Marsel'in üstünde 74. basamakta. Bir haftada iki kez yenmeyi başarması güzel Marsel'in.

İki sette de 4-0 öne geçmeyi başardı. E iki break'ten de vermesin zaten setleri bi zahmet. Marsel için sezonun en rahat galibiyeti oldu bu. 54 dakika sürdü. İlk dokuz maçı kaybettikten sonra kendine güveni de geliyor yavaş yavaş. Bu yıl ilk defa üst üste üç maç kazanmış oldu elemelerdeki iki müsabaka ile birlikte.

İkinci turdaki rakip Viktor Troicki. Cuma günü oynanacak maç. Galibiyet beklemeyin Marsel'den. Setleri başa baş oynasın, servislerdeki istikrarı sürdürsün yeter.

(Foto: Cem Bayram)

1 yorum:

QNER 24 Mart 2011 17:47  

Fantasy'de beni ters köşeye yatırdı ama canı saolsun, bastır Marsel!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP