26 Mart 2011 Cumartesi

miami: beni oraya getirmeyin

Verdasco acilen tenisten emekli ol. Bi jöleci dükkanı mı açacaksın, apaçi berberi mi olacaksın, çöpçatanlık şirketi mi kuracaksın orasını ben bilemem. Bırak şu tenisi sinirlerimi de germe. Arz ederim. ANDUJAR NE LAN! Nasıl yeniliyorsun canım arkadaşım bu adama. Göz var, izan var. ANDUJAR. Toprak sezonunda bile değiliz. Raonic’in selamı var.

Raonic demişken. Aferin en sonunda işe yaradın kerata. En azından sayende iki puan kazandım tahmin oyununda. Devvarman iki sette geçti Kanadalı’yı. Bu Hint eleman Davis Kupası’ndan bu yana iyi oynuyor. Hayırlısı.

Peki ya Wawrinka? Verdasco’ya, Murray’ye ettiğim beddualardan mı nasiplenmek istiyorsun çocuk. YANLIŞ MARSEL’E YENİLDİN!!! İlk sette de bagel yedin, halkayı taktılar, simidi astılar, sıfırı bastılar… Roger efendin kızmasın sonra. Kırbaçlamasın seni. Homer’ını da al git!

Ve benim prenses Söderling’im. Son sette 4-1 gerideyken, sana Twitter’dan atarlanınca toparlanıp seti ve maçı almaya utanmıyor musun? Sana laf koymuşken o lafı ağzıma tıkman hoş bir davranış değil, SAKIN BİR DAHA YAPMA! Şimdi Delpo’ya yenil ve arkana bile bakmadan evine dön!

Kestane kebap, acele cevap.

3 yorum:

QNER 26 Mart 2011 12:13  

Hahaha, bu fantasy'nin neresinden tutsam elimde kalıyor. Verdasco ve Wawrinka beni de bitirdi olamaz böyle saçmalık. Asıl ilginç olan Murray napar?

sputnik 26 Mart 2011 19:02  

çıkışta yakalarım ben onları! :P

Unknown 28 Mart 2011 02:18  

ıslatarak dövmek lazım bunları!!

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP